Zlatica Gregorová Kultúra

V Šali nuda nehrozí: V záujmovom centre ponúkajú pestrý program

Slnečné i daždivé jesenné dni môžete stráviť rôzne. Pozrite sa, čo môžete zažiť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku V Šali nuda nehrozí: V záujmovom centre ponúkajú pestrý program
Zdroj: TASR

Centre voľného času TIP – TOP v Šali opäť i v tomto roku pokračujú so zaujímavými podujatiami. Na deti a mládež myslia i počas víkendu. Tak ako uplynulá sobota i tá nasledujúca – 15.10. 2016 bude patriť predovšetkým deťom. Pestrý celodenný program s názvom SOBOTA BEZ NUDY má už svojich skalných priaznivcov.

O podujatí nás poinformoval riaditeľ Centra voľného času TIP – TOP Michal Malárik: „Ide o jednodňový program, počas ktorého sme pre deti pripravili množstvo celodenných aktivít. O deti je postarané počas celého dňa od 8.00 hod. do 16.00 hod. Čakajú na ne hry, súťaže, tvorivé dielne, prechádzky a množstvo ďalších zaujímavostí s vedúcimi".

Účastnícky poplatok zahŕňa celodennú starostlivosť o dieťa vrátane desiaty, obeda a olovrantu. Pre deti s trvalým pobytom v Šali je poplatok 8,–Eur, pre záujemcov z okolia 12,–Eur.

Nudiť sa nebudete ani v sobotu 22. 10. 2016. I počas jesenných prázdnin pripravujú pracovníci Centra voľného času v Šali ďalšie lákavé akcie, o ktorých Vás budeme informovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM