Zlatica Gregorová Správy

V Nízkoprahovom centre je voľné miesto: Uskutočnia výberové konanie

Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR vyhlasuje konkurz. Chcú obsadiť funkciu odborného garanta.

Ilustračný obrázok k článku V Nízkoprahovom centre je voľné miesto: Uskutočnia výberové konanie
Zdroj: Ildikó Száz

Výberové konanie sa bude konať 17. júla 2017 o 9.00 hod. v priestoroch Organizácie soc. starostlivosti, na Hornej ulici č.11 v Šali. Na uvedené adresu je potrebné doručiť alebo priniesť požadované doklady k výberovému konaniu najneskôr do 12.7. 2017.

Náplňou práce odborného garanta centra je „organizačné, metodické a personálne riadenie v takej kvalite, aby bolo zaistené plnenie cieľov práce vo vzťahu k jeho klientom – prijímateľom sociálnej služby, odbornej činnosti a aktivity a dodržiavanie štandardov danej sociálnej služby,“ uvádza mestský web,sala.sk.

Náplň práce odborného garanta

Okrem toho spolupracuje s Organizáciou sociálnej starostlivosti Šaľa, koordinuje komplexnú činnosť zariadenia, mapuje potreby, plánuje, monitoruje a zhodnocuje vykonávanie činností centra. Úspešný uchádzač sa bude podieľať i na rozvoji sociálneho zariadenia, ako i jeho napredovaní. „Vykonáva sociálnu diagnostiku klienta; poskytuje sociálne poradenstvo (základné a špecializované) klientom a ich rodinným príslušníkom, v ďalších oblastiach činnosti sa riadi profilom činnosti odborného pracovníka; konzultuje so špecialistami z oblasti psychológie, psychiatrie, odborného a špeciálneho lekárstva a inými špecialistami podľa potreby; spolupracuje pri tvorbe individuálneho rozvojového plánu klienta, spolupracuje s relevantnými inštitúciami pri analýze a riešení sociálnej situácie klienta, vytvára a udržuje strategické partnerstvá a korektné vzťahy s jednotlivcami, organizáciami a inštitúciami (obec, terénni sociálni pracovníci, UPSVaR, vzdelávacie inštitúcie a mnohé ďalšie), rešpektuje ich odlišné pohľady a spolupracuje s nimi v záujme prijímateľov sociálnych služieb,“uvádza sala.sk.

Aké sú podmienky?

K žiadosti o prijatie do zamestnania priložte:

  • Profesný životopis (CV)
  • Doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní
  • Doklady o odbornosti alebo praxi.
  • Súhlas so spracovaním osobných údajov

Medzi požadované kvalifikačné predpoklady na pozíciu Odborného garanta Nízkoprahového denného centra, ako uvádza mestský web,sala.sk., patrí: vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v študijnom odbore sociálna práca alebo vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v študijnom odbore psychológia, právo, sociálne služby a poradenstvo, verejná politika a verejná správa alebo v študijných odboroch pedagogického zamerania, alebo má uznaný doklad o takom vysokoškolskom vzdelaní rozhodnutím podľa osobitného predpisu.

Ďalšími požiadavkami na uchádzača o zamestnanie sú: znalosť slovenského jazyka. Výhodou je ovládanie rómskeho, maďarského alebo iného jazyka ako i zvládanie náročných situácií, empatia, motivácia a právna zodpovednosť. J epotrebné priložiť i Výpis z registra trestov ( nie starší ako 3 mesiace). K ďalším požiadavkám patrí aj ovládanie práce na PC. Bonusom uchádzača je priloženie odporúčaní od bývalých zamestnávateľov.

Pracovný pomer sa začne od 1. augusta 2017.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM