Zlatica Gregorová Samospráva

V Močenku sa opäť buduje: Opravia si cestu z vlastných zdrojov

V Močenku pokračujú so zlepšovaním okolia. Po tom, čo sa získali financie na kamerový systém a iné, pokračujú vo zveľaďovacích aktivitách ďalej.

Ilustračný obrázok k článku V Močenku sa opäť buduje: Opravia si cestu z vlastných zdrojov
Zdroj: TASR

Tentoraz si zobrali na mušku miestnu komunikáciu. Bude potrebnú ju opraviť a najmä poriadne spevniť.

Jedno i dvojpruhovka

Obec Močenok v týchto dňoch zverejnila Výzvu na vykonanie služieb – Opravy miestnej komunikácie – ul. Chalupy. Vyše deväťsto metrová trasa sa nachádza v časti Síky – malá ulička, časť Chalupy a aktuálne poskytuje prístup k Investičnej bytovej výstavbe. Podľa dostupných informácií, opravená cesta bude naďalej prístupná pre tamojšiu bytovú výstavbu. Ulica Chalupy je dvojpruhová, obojsmerka a Chalupy – Síky má charakter jednopruhovej, obojsmernej ulice, je takzvanou slepou ulicou.

„V rámci opravy komunikácie sa vykoná samotná oprava, odvodnenie, osadenie obrubníkov, konečná úprava a zatrávnenie nespevnených plôch,“ informuje Výzva. Budúci zhotoviteľ opráv tejto cesty musí mať na zreteli, že sa tam už nachádzajú všetky potrebné inžinierske siete, ktoré bude potrebné vytýčiť, aby sa predišlo negatívnym zásahom a ich poškodeniu.

Naj ponuka, naj cena

Predpokladaným víťazom Verejného obstarávania a teda zhotoviteľa stavebných prác bude spoločnosť, ktorá príde s najvýhodnejšou ponukou a najnižšou cenou. Práce plánuje obec zaplatiť z vlastných zdrojov. Svoje ponuky môžete adresovať na Obec Močenok poštou, elektronicky alebo osobne ich doručiť. Urobiť by ste tak mali najneskôr do 27. septembra 2017.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM