Peter Štrbo Rôzne

V meste sa začína rekonštrukcia plynovodov

Rozkopávky sa postupne budú realizovať takmer na celom území Šale. Z dôvodu rekonštrukcie starých plynovodov a domových prípojok nás v najbližších mesiacoch čakajú aj určité obmedzenia v cestnej premávke. Mesto ďalej upozorňuje, že nedôjde k žiadnej

Mesto Šaľa oznamuje občanom, že v období od 15. 3. 2011 do 31. 10. 2011 budú prebiehať na vybraných uliciach výkopové práce za účelom rekonštrukcie NTL uličných plynovodov ako aj pripojovacích plynovodov (domových prípojok).

Jestvujúce NTL uličné plynovody a domové prípojky prevádzkované na vybraných uliciach vzhľadom na svoj vek (1980 – 1985) a z dôsledku nekvalitnej protikoróznej ochrany potrubia vykazujú vyššiu poruchovosť. Takisto použitý oceľový materiál trubiek a ich technické prevedenie už nevyhovuje súčasne platným technickým normám a požiadavkám. V rámci rekonštrukcie bude riešená výstavba nových uličných plynovodov a domových prípojok s použitím polyetylénových trubiek (PE) a tvaroviek.

Týmto chceme upozorniť všetkých obyvateľov mesta Šaľa, že priebeh rekonštrukčných prác si vyžiada určité obmedzenia v cestnej premávke ako aj pre chodcov, ktoré budú riadne označené dočasným dopravným značením. Ďalej chceme upozorniť, že k žiadnej uzávierke ulíc nedôjde a budú prejazdné počas celej doby rekonštrukcie plynovodu.

ilustračné foto/archív

[center]Rekon­štrukčné práce (rozkopávky) budú na vybraných uliciach prebiehať podľa časového harmonogramu prác a to nasledovne

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM