Peter Štrbo Od Vás

V meste sa rozbieha občianska iniciatíva na obnovu sídlisk

Občianska skupina na obnovu sídlisk v Šali rozbieha svoje aktivity. Prispieť môže každý občan nášho mesta. Vytvoril sa zdieľaný fotoalbum, kde môžete pridávať fotografie, na ktorých sú zachytené nebezpečné prvky a zničené miesta na vašich sídliskách.

Obnova sídlisk je občianska iniciatíva, ktorá vznikla na podnet Koalície za lepšiu Šalu . K vytvoreniu tejto skupiny dopomohlo aj zníženie počtu „neposlancov“ v komisiách. Tá má vo svojom volebnom programe Revitalizáciu sídlisk, čo považuje za jednu z priorít v najbližších rokoch. Občianska iniciatíva na obnovu sídlisk je otvorená každému, kto chce k obnove sídlisk prispieť – občanom Šale, firmám pôsobiacim v Šali. Na stretnutiach občianskej iniciatívy pre obnovu sídlisk sa zúčastňujú aktívni občania, predsedovia SVB a poslanci, ktorí sa zaujímajú o svoje okolie. Jednou z aktivít občianskej skupiny na obnovu sídlisk je dokumentácia zničených a nebezpečných prvkov v meste, s cieľom ich odstránenia. Ide najmä o rôzne zničené a nebezpečné veci (napríklad trčiace tyče zo zeme a podobne). Pokiaľ také niečo vo svojom okolí máte, vyfoťte to prosím a pridajte do albumu: [link=https://pi­casaweb.google­.com/1001774758046967633­65/SidliskoZni­cenePrvky#]Sí­dlisko-zničené prvky[/link].

Ak fotky nepôjde pridať do albumu pošlite ich na mail: mojesidlisko@gmail.com. Napíšte o aký problém ide a na akej ulici sa nachádza. Uvítame aj vaše komentáre.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM