Zlatica Gregorová Iné športy

V meste sa konal Vianočný beh Šaľou: Zahanbiť sa nedal ani Dedo Mráz

Ako sme Vás nedávno informovali, v Šali sa chystal 4.ročník Vianočného behu Šaľou. Organizátori podujatie pripravili pre širokú verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku V meste sa konal Vianočný beh Šaľou: Zahanbiť sa nedal ani Dedo Mráz
Zdroj: Peter Pollak

Zúčastniť sa mohol každý. Beh nemal víťazov ani porazených. O tom, či a ako sa podujatie vydarilo nám porozprával organizátor Tomáš Meszáros.

„Presne tak, nikto nevyhral, nikto neprehral. Podujatia sa zúčastnilo, tak, ako po minulé roky, približne 100 bežcov. Celková atmosféra bola príjemná, nezaznamenal som žiadne negatívum. Chcel by som pochváliť najmä figurantov na trati, ktorí začínajú dosahovať veľmi kvalitnú úroveň. Je porovnateľná s veľkomestami ako Bratislava, či Košice. Boli dobre organizovaní, príjemne naladení a každý z nich si plnil svoje povinnosti do bodky“, hovorí Tomáš Meszáros.

Po vydarenej akcii sa účastníci osviežili vianočným punčom.

„Teší ma, že 4. ročník dopadol na výbornú a veríme, že sa nám podarí zorganizovať i 5. ročník tohto príjemného podujatia“, hovorí organizátor podujatia, ktorý dodáva: „Chcem sa osobne poďakovať Dedovi Mrázovi, že aj napriek nabitému programu s roznášaním darčekov pod stromček každému poslušnému dieťaťu, si našiel čas a odbehol pretek s nami“.

Organizačný tím v týchto dňoch pomaly začína s prípravou na Nočný beh Šaľou, ktorý sa uskutoční v budúcom roku 17. septembra 2017.

Môžete si prečítať: Pred Vianocami si môžete zabehať: Už tradične v Šali, tentoraz na 4. ročníku

V meste sa konal Vianočný beh Šaľou: Zahanbiť sa nedal ani Dedo Mráz
7
Galéria
Zdroj: Peter Pollak
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM