Zlatica Gregorová Rôzne

V meste pribudol vianočný stromček: Šaľa sa onedlho rozžiari množstvom svetielok

Dní, ktoré ostávajú do príchodu najkrajších sviatkov v roku je stále menej a menej. V každodennom zhone sa nestačíme čudovať, že sa opäť blížia.

Ilustračný obrázok k článku V meste pribudol vianočný stromček: Šaľa sa onedlho rozžiari množstvom svetielok
3
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

V obciach a mestách pomaly, ale iste začínajú prípravy na oslavy Vianoc. Aj v Šali sa už tento týždeň pripravujú na sviatky. So sv. Mikulášom príde do mesta vianočná atmosféra. V našom meste sa vo štvrtok 24. novembra začali predvianočné prípravy. Ústredný symbol sviatkov je už na svojom mieste. Vedľa budovy Mestského úradu je osadený vianočný stromček.

„Stromček priviezli včera. Pracovníci ho po úprave umiestnili do stojanu na Námestí sv. Trojice. Osvetlenie bude v najbližších dňoch umiestnené na stromček, ale i na pešiu zónu. Vianočne osvetlená bude i budova mestského úradu a to padajúcimi vločkami,“ povedal referent dopravy a technických činností Mestského úradu Šaľa Miroslav Políček.

Vo Veči sa tiež môžu tešiť na vianočnú výzdobu. Večanom ju spríjemní vianočný stromček pred spoločenským domom. Výzdobený stromček v Šali sa slávnostne rozžiari presne na Mikuláša, v utorok 6. decembra 2016. Ten Večiansky zasvieti 8.decembra o 15.00 hod.

Ako povedala referentka životného prostredia, Gabriela Braníková, smrek obyčajný darovala rod. Köseli. „I týmto spôsobom im ďakujeme“, dodala. Strom rástol v ich predzáhradke na Pionierskej ulici.„Náklady na jeho prevoz a osadenie boli v sume 1 000 eur“, uzatvára Gabriela Braníková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM