Veronika Zeiselová Samospráva

V čom ste lepší? Pýtali sme sa kandidáta na primátora Jozefa Belického!

S blížiacimi komunálnymi voľbami sa pýtame kandidátov na primátora Šale, v čom budú lepší ako ich protikandidáti. Prečítajte si odpovede nezávislého Jozefa Belického.

Ilustračný obrázok k článku V čom ste lepší? Pýtali sme sa kandidáta na primátora Jozefa Belického!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako prvý si na zodpovedanie tejto otázky našiel čas Jozef Belický, ktorý kandiduje ako nezávislý kandidát. Podporu mu podľa jeho slov z politických strán zatiaľ vyjadrila SMK a pokračujú v rokovaní s ďalšími.

Nechce sa porovnávať

V čom teda bude lepší ako ostatní? „V prvom rade by som sa nerád porovnával s doterajšími primátormi. Všetci, ktorých doteraz Šaľa mala, robili podľa mňa pre mesto určite zo svojho pohľadu maximum. Možno niektoré rozhodnutia neboli najlepšie, a mnohé veci sa dali spraviť inak, ale určite chceli robiť veci pre dobro Šale. Mňa poznajú v Šali mnohí a ani ja som sa niekedy nevyhol chybám, ale chcem ľuďom z postu primátora dokázať, že som si ich dôveru zaslúžil dobrou a poctivou robotou. Aby mohli po štyroch, alebo viacerých rokoch povedať, že neľutujú žiadny hlas, ktorý mi dali. Chcem byť primátorom pre ľudí, pretože mesto bez ľudí by tu nebolo a ani primátor by bez občanov primátorom nebol.“

Cíti podporu Šaľanov

Ako sám vraví, podporu od Šaľanov i Večanov cíti, rovnako tak ho podporuje rodina, priatelia i voliči spred 4 rokov. „Všetkých považujem za osobnosti. Beriem to ako záväzok, aby som ich vo svojej práci nesklamal,“ uzatvára Belický.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM