Zlatica Gregorová Rôzne

Užite si víkend s nami: Máme pre vás niekoľko tipov

Horúčavy počas tohto leta niektorým dávajú zabrať, iní sa im tešia. Pomôcť môže aj skvelá zábava počas voľných dní.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend s nami: Máme pre vás niekoľko tipov
Foto: Zlatica Gregorová

Návodov, ako sa vysporiadať s pečúcim slnkom je mnoho. My sme zozbierali tipy na prežitie príjemných dní. Či už máte víkend na konci pracovného týždňa, dovolenku alebo prázdniny, každý z vás si tu môže niečo vybrať.

KULTÚRA & ZÁBAVA

22. 7. 2017 19.00 hod. Renesančný kaštieľ

Zuzana Haasová a Susie Haas Band

Prvá námornícka kapela na Slovensku Vás svojim repertoárom uvedie do čias minulých v modernom prevedení. Vystúpenie je súčasťou Kultúrneho leta v Šali.

Premietanie na amfiku

22. 7. 2017 21.30 hod.

Dieťa Bridget Johnesovej

Pozrite si film priamo v prírode, v prostredí šalianskeho amfiteátra. Tretí diel je pokračovaním dobrodružného života Bridget Johnsovej.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

Sobota, 22. 7. 2017 / 23.7. 2017 20.00

Dunkirk(Dunkirk)

Keď sa 400 tisíc mužov nemohlo vrátiť domov, domov si prišiel po nich. Hrajú: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Aneurin Barnard, Harry Styles, Jack Lowden, Fionn Whitehead. Prvý film kultového anglického režiséra Christophera Nolana (Insomnia, Batman začína, Temný rytier, Počiatok, Interstellar) založenom na reálnych historických udalostiach. Operácia Dynamo bola hromadnou evakuáciou vyše 330 tisíc Nemcami obkľúčených spojeneckých – britských, francúzskych a belgických – vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta Dunkerque. Prebehla medzi 27. májom a 3. júnom roku 1940.

Sobota, 22. 7. 2017 / 23.7. 2017 18.00

„Bocian“ Riško(Richard the Stork)

Leť za svojím snom! Riško je vrabec. A všetci to vedia. Všetci okrem Riška. Malá vtáčia sirota vyrastá v bocianej rodine, má bocianieho brata, bocianiu mamu, bocianieho otca a je samozrejme presvedčený, že sám sa narodil ako bocian. Lenže príde čas, kedy jeho adoptívna rodina vyráža na zimu do teplých krajín a Riška musia nechať doma…

Vstupné : 4,– eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM