Peter Štrbo Kultúra

Úspešná autorka predstaví svoj nový román na besede v Šali!

Nenechajte si ujsť! Už 24. apríla sa v mestskej knižnici uskutoční beseda s úspešnou mladou autorkou ženských románov Kristínou Mišovičovou, ktorá práve v týchto dňoch vydáva v poradí už štvrtý román a priamo na besede vám predstaví túto horúcu knižn

Kristína Mišovičová sa narodila v roku 1981 v Bratislave. V súčasnosti žije so svojím manželom a dvomi deťmi na Záhorí. V apríli 2008 vyšla vo vydavateľstve Motýľ jej prvotina pod názvom NEZABUDNI MILOVAŤ, v októbri 2008 druhý román s názvom KEĎ RAZ POCHOPÍŠ a v máji 2010 LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ.

Jej v poradí už štvrtý román VRÁŤ MI MOJE SNY vychádza práve v týchto dňoch a pokrstí ho známa herečka Magda Paveleková len dva dni pred besedou v našej Mestskej knižnici Jána Johanidesa. „Súčasťou besedy bude teda aj predstavenie tejto doslova horúcej novinky. Ak patríte medzi čitateľov, ktorí obľubujú romány, určite si túto besedu nenechajte ujsť. Všetky doteraz vydané knihy tejto mladej autorky nájdete v oddelení beletrie v našej knižnici. Ak niektorú z jej kníh vlastníte, nenechajte si ujsť príležitosť získať autogram priamo od autorky,“ pozýva na besedu riaditeľka knižnice Adriana Gerová. Beseda sa uskutoční 24. apríla o 16:00.

plagat_beseda_misovicova
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM