Peter Štrbo Kultúra

Ty moja kolísočka

V utorok sa v Mestskej knižnici Jána Johanidesa uskutočnila beseda s miestnou spisovateľkou Monikou Varsányiovou, ktorá predstavila svoje knižné dielko „Ty moja kolísočka“.

Mnohí z vás pravdepodobne o spisovateľke so pseudonymom Mona Salamon ešte nepočuli, ako sama povedala, svoju knihu nevydala z komerčných dôvodov ale z potreby vyznať sa zo svojich pocitov a usporiadať si myšlienky po prežití ťažkej životnej etapy, keď stratila dve blízke osoby. Pani Varsányiová sa za spisovateľku v pravom zmysle slova nepovažuje, predstavované dielko je jej knižnou prvotinou a nepredpokladala, že sa stretne s takým záujmom verejnosti.

Síce je pani Monika už v dôchodkovom veku a zažila toho neúrekom, pôsobí veľmi energicky a na prvý pohľad vás zaujme jej pozitívne myslenie. Sme radi, že vám môžeme predstaviť jej knižné dielo** „Ty moja kolísočka“**, o ktorom nám prezradila viac na utorkovej besede za účasti pravidelných návštevníčok Mestskej knižnice Jána Johanidesa. Na príjemnom stretnutí návštevníčky okrem diskusie o zaujímavej knihe debatovali spolu so spisovateľkou o „starých časoch“ či o tom, ako veľmi sa zmenili ľudské hodnoty za posledné polstoročie. Podujatie tak splnilo nielen kultúrnu ale aj spoločenskú úlohu. Viac vo videu.

Ty moja kolísočka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM