Od Vás

Tretiaci z J.C. Hronského spoznali v Štrkovci nových kamarátov

Včielky z MŠ Družstevná a Trúdi z 3. A zo ZŠ J. C. Hronského v Šali majú nových kamarátov a to chlapcov z Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci. Ako vyzeralo ich prvé stretnutie?

Ilustračný obrázok k článku Tretiaci z J.C. Hronského spoznali v Štrkovci nových kamarátov
Zdroj: Dnes24.sk

Včielky a Trúdi si „zaleteli“ za novými kamarátmi na Štrkovec, kde nás pekne privítal Jarko. Milé a priateľské privítanie pokračovalo vo vnútri, kde na nás už čakali naši noví kamaráti s pani riaditeľkou, tetami a ujom vychovávateľmi a zdravotným personálom.

Navzájom sme sa všetci predstavili, pozreli sme si program Včielok a vzápätí program chlapcov z domova, ktorí nám zarecitovali krásne básničky.

Miško – to je básnik, nevyrovná sa mu nik. Po prečítaní básničky, ktorú Miško zložil, boli viacerí z nás dojatí Jarko – denne číta noviny, parí sa mu z ofiny V. Robko – stále si len maľuje, obrázky rád daruje. Robko má celý album svojich diel a sú nádherné Denisko – futbalista Denis, čo nevie hrať tenis P. Jožko – najradšej má psíčka, nosieva mu mliečka K. Jožko – ten vie krásne háčkovať, lepšie ako športovať Z. Robko – je náš krásavec, dobrý herec, umelec Pracovitý Peťko, porobí hneď všetko Maroško má vždy radosť veľkú, keď pripraví diskotéku Č. Jožko má rád pesničky, spieva aj pre detičky Zdenko – vôbec nepočuje, ale všetko spozoruje

Po programe sa všetci kamaráti posilnili sladkou maškrtou a mohli sa začať spoločné tvorivé dielne. Všetci sme spoločne vyrábali plagáty pre Včielky a kvietky a srdiečka pre všetkých. Čas rýchlo „ubehol“ a my sme museli odísť. Vieme, že toto nebolo posledné stretnutie.

Autor: PaedDr. Iveta Sabová, triedna uč. 3. A

Šaľa: Noví kamaráti žiačikov
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM