Rastislav Búgel Šport

Trapas v 3. kole Slovnaft cupu: Takto pohoreli futbalisti Šale proti ViOnu!

Tretie kolo prestížneho Slovnaft cupu sa nieslo v znamení stretnutia ViOn Zlaté Moravce vs. FK Slovan Duslo Šaľa. Futbalisti Šale sa mohli stať hrdinami. Pozrite sa na zaváhanie v rozhodujúcom momente zápasu.

Ilustračný obrázok k článku Trapas v 3. kole Slovnaft cupu: Takto pohoreli futbalisti Šale proti ViOnu!
Foto: Rastislav Búgel

Tretie kolo futbalového Slovnaft cupu prinieslo futbalistom zo Šale nemilý výsledok. Klub cestoval do Zlatých Moraviec, kde sa stretol s domácim ViOn-om. Úvod zápasu bol pre Šaľu ako zo zlého sna. To najhoršie ešte len malo prísť.

Každá šanca sa dá zahodiť

Po 58. minútach zápasu to už s futbalistami FK Slovan Duslo Šaľa vyzeralo biedne. Prehrávali totiž už 3:0. Následne však zmobilizovali svoje sily a na domáce mužstvo poriadne zatlačili. V 71. minúte vsietil kontaktný gól Numeric. O desať minút neskôr znižoval na rozdiel jediného gólu Konopásek. Zlaté Moravce sa dostali pod tlak Šale.

Vyrovnanie mali futbalisti na kopačkách 2 minúty do konca riadneho hracieho času. Do brejku sa dostala dvojica hráčov. Domáci gólman Kuciak bol ďaleko od brány a jeho obranca sa pošmykol. Nič tak dvojici útočiacich hráčov nebránilo v skórovaní do prázdnej brány. Šaľa však napokon gól nedala a podľahla 3:2.

Pozrite si, čo sa stalo pri útoku našich futbalistov v priloženom vi­deu!

Prepadák našich futbalistov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM