Zlatica Gregorová Kultúra

Tiptopáci sa chystajú na prázdniny: Môžete si vyrezávať tekvice

Po letnom oddychu si žiaci šalianskych škôl prídu opäť na svoje. Dobiť vybité batérie im umožní aj návšteva Centra voľného času.

Ilustračný obrázok k článku Tiptopáci sa chystajú na prázdniny: Môžete si vyrezávať tekvice
Zdroj: TASR

Počas blížiacich sa jesenných prázdnin pre ne pripravili dvojdňový program. Dušičkovú náladu vám vdýchne už tradičný svetlonos aj tvorivé dielne.

Mega tekvice

O tom, že Halloween sa už u nás dávnejšie udomácnil, netreba pochybovať. Oranžové tekvice rôznych veľkostí aj tvarov vyrezávajú decká ostošesť. V podvečer do nich vkladajú svietiace kahance, ktoré ich rozžiaria. Vznikajú tak pôsobivé dekorácie a každá z nich je originál. Podobné si budete môcť vyrobiť aj v Centre voľného času.

Žiarivý svetlonos

V pondelok 30. októbra 2017 si napečiete pochúťky Svetlonosa. Nebudú tu chýbať všakovaké dobroty z obrovitých tekvíc, či menších tekvičiek. Pochutíte si na sladko aj na slano. Na zábavu sa môžete tešiť aj počas druhého dňa. V utorok 31. októbra 2017 to budú Halloweenske tvorivé dielne. Tu si budete môcť vyrobiť rôzne strašidelné, či pestré jesenné dekorácie.

Ako informujú pracovníci CVČ TIP – TOP v Šali, dvojnové jesenné aktivity sa začnú vždy o 7.00 hod a potrvajú do 16.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM