Veronika Zeiselová Kultúra

Tip na podujatie: Rozlúčka s letom bude pod taktovkou dobrovoľníkov

Počas posledného kalendárneho letného víkendu sa uskutoční v areáli pri Váhu zvanom Lesopark rozlúčka s letom Bye Bye Leto. Túto rozlúčku už po druhý raz pre Šaľanov i Večanov pripravuje skupina dobrovoľníkov z OZ Šaľa – Tvoje Mesto a OZ Šaľania. Vieme, čo všetko vás tam bude čakať.

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Rozlúčka s letom bude pod taktovkou dobrovoľníkov
Zdroj: Webnoviny.sk

Nedele sú tradične vyhradené programu s rodinou. Preto neváhajte, príďte stráviť príjemné popoludnie a rozlúčiť sa s letom.

Atrakcie pre malých i veľkých

V areáli lesoparku, kde bývajú počas hodov kolotoče, sa v nedeľu 21.9. vytvorí mestečko, v ktorom vás iste radi privítajú. Atrakcie čakajú na mladých aj starších. Jednou z najočakávanejších je určite súťaž vo varení gulášu. Do súťaže sa prihlásilo už niekoľko tímov napr. legendárny tím Mestskej polície Šaľa, ďalej tímy: Polícia Šaľa, Denné centrum seniorov spolu s partnerským mestom Oroszlány, Central park, Hamy Papy…

  • Súťaž vo varení gulášu
  • Prehliadka vozidiel záchranných zložiek (požiarnici aj policajti)
  • Vystúpenia pre deti
  • Atrakcie pre deti (skákací hrad, trampolíny, maľovanie na tvár, vozenie na koni…)
  • Tombola

Dobrovoľníci myslia už aj na Vianoce

Počas rozlúčky s letom bude prebiehať niekoľko benefičných akcií. Jednou z nich bude možnosť zakúpiť si tričko „I Love Šaľa“, z ktorého výťažok poputuje na obnovu detských ihrísk v meste. Občianske združenia taktiež predstavia novú webovú stránku, ktorá bude mať charitatívny zámer. Ďalšou benefičnou aktivitou je zbierka hračiek, z predaja ktorých sa zabezpečia vianočné darčeky pre deti zo sociálne slabšieho prostredia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM