Zlatica Gregorová Kultúra Iné športy

Tanečníkom zo Šale sa darí: Vytancovali si cenné kovy, TOTO ešte pripravujú

Koncom minulého týždňa sa v Bratislave konala súťaž v seriáli Slovenského pohára. Na vrchných priečkach sa umiestnili naši tanečníci zo Šale.

Ilustračný obrázok k článku Tanečníkom zo Šale sa darí: Vytancovali si cenné kovy, TOTO ešte pripravujú
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Pozreli sme sa na to, aké konkrétne miesta si vytancovali a čím potešia v najbližšom období. Klub je občianskym združením, ktorý vznikol pre radosť z tanca, pre radosť z pohybu. Tancuje sa tu Disco Dance, Hip-Hop, Street Dance Show.

„V nedeľu 12. februára 2017 sme sa zúčastnili súťaže v Bratislave. Bolo to kolo Slovenského pohára. Získali sme tam jedno 1. miesto v Disco tanci, jedno 2. miesto v sólach a jedno 3. miesto v Hip – Hop duách," hovorí prezident klubu Bohumil Kadúc.

V tomto roku sa koná viacero kôl Slovenského pohára a Majstrovstiev Slovenska v tancovaní rôznych tanečných štýlov. Od 25.- 26. marca tohto roka ich čaká opäť ďalšie kolo tejto súťaže. Vystúpia vo viacerých disciplínach ako sóla, dvojice, disco, hip – hop a pod.

Jednoducho tanec 2017 – Slovenský pohár v Šali

Podľa slov Bohumila Kadúca, sa v čase od 7. do 8. apríla 2017 sa v Dome kultúry Šaľa uskutoční celoslovenská súťaž v tancovaní Jednoducho tanec 2017 – Slovenský pohár. Jeho usporiadateľom bude TK Jumping Šaľa, Mesto Šaľa a MsKS Šaľa. K súťažným disciplínam bude patriť disco dance sóla a hip hop sóla a disco dance skupiny a hip hop skupiny.

Môžete prispieť na činnosť tanečného klubu

Tanečný klub TK Jumping Šaľa sa významnou mierou podieľa na reprezentovaní tohto športu i svojho mesta Šaľa. A keďže je neziskovou organizáciou, tak, ako každý, na kvalitné vykonávanie svojej činnosti, potrebujú financie. Tie im môžete poskytnúť, ak im venujete Vaše 2% z dane. Viac informácií nájdete na webovej stránke TK Jumping Šaľa.

Tanečníkom zo Šale sa darí: Vytancovali si cenné kovy
5
Galéria
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM