Zlatica Gregorová Kultúra

Tanečníci rozbiehajú tohtoročnú činnosť: Pokračovať budú majstrovstvami

V uplynulom roku sa TK Jumping Šaľa dobre darilo. Okrem toho, že úspešne absolvovali množstvo vystúpení, získali aj skvelé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Tanečníci rozbiehajú tohtoročnú činnosť: Pokračovať budú majstrovstvami
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Dokonca sa im podarilo nakrútiť hudobno – tanečné videoklipy. Možno ste netušili, že história TK Jumping Šaľa siaha do roku 2005.

Vystupovali v mnohých krajinách

Pred približne trinástimi rokmi Bohumil Kadúc začal formovať svojich tanečníkov. Už vtedy vďaka svojej snahe, drilu a trpezlivosti našliapli na úspešnú tanečnú dráhu. Zúčastnili sa svetových pohárov, reprezentovali klub aj mesto Šaľa na ďalších domácich a zahraničných podujatiach. Za tie roky už stihli svoje umenie predviesť napríklad v susednom Česku, Maďarsku, Poľsku ale aj v Belgicku, Rakúsku, Nemecku či ďalekom Fínsku a Nórsku.

Minulý rok 2017 mali tiež bohatý. Okrem tréningov a nacvičovaní nových choreografií si nakrúcaním videoklipov so slovenským spevákom spestrili vlaňajšie augustové chvíle. Okrem radosti z tanca, získali aj množstvo zážitkov a videli, čo všetko to obnáša. Nechýbalo ani tradičné sústredenie v Letnom tanečnom kempe a po nich už šnúra majstrovstiev sveta, či svetový pohár. V tomto roku ich opäť čakajú ďalšie výzvy a možnosti.

Mnoho šancí

Už onedlho, presnejšie 13. januára 2018 o 10.00 hod. sa predstavia v našom meste. V Spoločenskom dome vo Veči sa budú konať Majstrovstvá TK 2018 ako aj vyhlásenie výsledkov Tanečník roka 2017. Podujatie bude určené verejnosti, takže si ho budete môcť vychutnať na vlastné oči. Vo februári ich už čaká účasť na Nelux Cup a o pár dní na to, 18. februára 2018 už navštívia Levice a UnLimited Cup a neskôr aj Martin. Tam vystúpia v rámci súťaže Deep Dance League.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM