Peter Štrbo Kultúra

SÚŤAŽ: Radošinci vystúpia v Šali a vy môžete byť pri tom!

Radošinci sa v Šali už čoskoro predstavia so skvelou satirickou komédiou LEN TAK PRIŠLI a vy môžete byť pri tom. Portál Šaľa24 v spolupráci s MsKS Šaľa pre vás pripravil súťaž o lístky na toto vynikajúce predstavenie s hviezdnym hereckým obsadením.

V satirickej komédii Len tak prišli sa autor Stanislav Štepka venuje háklivej téme dedičstva. V provinčnom meste zomrel pri dopravnej nehode primátor a bohatí pozostalí, teda rodina všeobecne známeho gubernátora a takisto aj miestneho manipulátora, netrpezlivo čaká na viac ako prekvapujúci závet, ktorý prečíta notárka. Od tej chvíle sa na smútočnom zhromaždení začínajú diať samé neuveriteľné príhody.

Medzi pozostalými sa zároveň nečakane ocitnú aj dvaja zvláštni návštevníci, ktorí svojou prítomnosťou začnú radikálne meniť tok prekvapujúcich udalostí.

[blockquote]Ú­činkujú: Stanislav Štepka , Csongor Kassai alebo Sveťo Malachovský, Darina Abrahámová alebo Lenka Spišáková Barilíková, Maruška Nedomová , Michal Kubovčík, Martin Škoda a ďalší…

Radošinci sa šalianskemu publiku predstavia 13.4. o 19:00, vstupné 12 eur [/blockquote]

[center][size=14]PO­ZOR SÚŤAŽ!!![/size][/cen­ter]

V spolupráci s MsKS Šaľa sme pre vás pripravili ďalšiu zaujímavú súťaž. Oddnes hráte s nami o 2 lístky na divadelné predstavenie „Len tak prišli“. Do 10.4. zasielajte na sala@global24.sk správne odpovede na súťažnú otázku:

[center]//Kto je autorom hry LEN TAK PRIŠLI? //[/center][/si­ze][/color]

K odpovedi nezabudnite pripojiť vaše celé meno a telefonický kontakt.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM