Zlatica Gregorová Rôzne

Studený víkend je na dosah: Čo vás môže rozhorúčiť?

Ani nástup marcových dní nezabránil zime ani mrazu, aby nám poriadne vyštípali líčka. Kto by sa chcel zahriať, pre toho máme špeciálne víkendové tipy.

Ilustračný obrázok k článku Studený víkend je na dosah: Čo vás môže rozhorúčiť?
Foto: Zlatica Gregorová

Zamrznuté vodné plochy tak môžete dosýta využiť na korčuľovanie alebo sa vybrať na prechádzky okolitou zimnou prírodou. Inšpirujte sa akciami z nášho mesta a okolia, kde nájdete z každého rožka – troška.

KULTÚRA

3. marec 2018, 16.00 hod., Močenok

MOČENSKÝ ŠTAMPRLÍK

Obec Močenok, Pálenica Močenok, Miestna organizácia SZZ Močenok a Slovenský rád destilátov us­poriadajú II.ročník tohto podujatia, v ktorom hlavnú úlohu budú hrať ovocné destiláty. Uskutoční sa v Spoločenskej sále Obecného úradu v Močenku. Od 9.00 hod. bude súťažné produkty domácich výrobcov hodnotiť porota, popoludnie od 16.00 hod. už bude vyhradené verejnej koštovke.

4. marec 2018, 14.00 hod., Trnovec nad Váhom

„Ako sa žilo kedysi“

Obec Trnovec nad Váhom a komisia školstva, mládeže a kultúry pri Obecnom zastupiteľstve srdečne pozývajú všetkých záujemcov na besedu o zaujímavostiach z minulosti ich obce. Uskutoční sa vo veľkej sále Miestneho kultúrneho strediska.

ŠPORT

HÁDZANÁ

03.03.2018 18. 00 hod., Mestská športová hala, Šaľa

Hádzanárska Slovnaft Extraliga mužov – nadstavba

HKM Šaľa – HK Hlohovec

04.03.2018 12.00 hod., Futbalový štadión Duslo Šaľa

FUTBAL

Priateľský futbalový zápas odohrajú mužstvá FK Slovan Duslo Šaľa – FK Banská Bystrica. Nájdite si chvíľu a pridajte sa k publiku aj vy.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

3. 3 – 4.3. 2018 20.00 hod.

WINCHESTER: SÍDLO DÉMONOV (WINCHESTER)

Tajomné, mysteriózne, najstrašidelnejšie, a zároveň reálne – také je sídlo WINCHESTER – postavené na hranici pozemského života a samotného pekla, kde sa duchovia a démoni objavujú už viac ako 150 rokov… Horor inšpirovaný skutočnými udalosťami v najstrašidel­nejšom dome v histórii.

3.3. 2018 18.00 hod.

Tlmočník (Tlumočník)

Svojrázne roadmovie o dvoch pánoch, ktorí cestujú krížom cez Slovensko, aby spoznali pravdu o vlastnej minulosti. Obaja hlavní hrdinovia sa počas cesty dostávajú do bizarných situácií, stretávajú rozmanitých ľudí a postupne si skladajú mozaikovitý obraz strednej Európy, ktorá sa navonok mení, ale niekde v hĺbke ukrýva stále nevyriešené konflikty. Vďaka poznaniu života toho druhého, začínajú chápať vlastné činy a nanovo si definujú vlastnú identitu. Oscarový režisér a publikom milovaný český filmár, Jiří Menzel, v novej snímke stvárnil asketického tlmočníka Aliho. Jeho partnera, rakúskeho učiteľa a bonvivána so slabosťou pre alkohol a pekné ženy, si z chuti zahral popredný rakúsky herec Peter Simonischek, nositeľ Európskej filmovej ceny Felix za najlepšieho herca roku 2016 za nemeckú komédiu Toni Erdmann, ktorá bola nominovaná aj na Oscara.

3. 3 – 4.3. 2018 16.00 hod.

Včielka Maja 2: Sladké hry (Maya The Bee: The Honey Games)

Najnovšie dobrodružstvo včielky Maje a jej priateľov už čoskoro na plátnach kín. Včielka Maja poletí za Jej Veličenstvom včeľou Cisárovnou poprosiť o to, aby sa jej úľ mohol zúčastniť slávnych Sladkých Hier. Včelia Cisárovná Maji vyhovie, ale ak Maja prehrá, jej úľ príde o všetky zásoby medu. Podarí sa Včielke Maji a jej kamarátom Sladké Hry vyhrať?

4.3. 2018 18.00 hod.

Tri billboardy kúsok za Ebbingom (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

Mildred Haynes zavraždili dcéru Angelu. Vyšetrovanie vraždy sa neúspešne preťahuje preto sa Mildred rozhodne konať. Pred vjazd do mesta, kde žije, umiestni tri billboardy s veľmi kontroverznými odkazmi určenými pre Williama Willoughbyho, šéfa miestnej polície. Dráma plné čierneho humoru od oscarového režiséra Martina McDonagha.

Vstupné:5€

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM