Veronika Zeiselová Rôzne

Stretnutie otužilcov v Šali: Do Váhu skočili ľadové medvede! + FOTO

Vonku nič nenasvedčuje tomu, že by mal bežný človek chuť sa ísť kúpať na Váh. Ľadové medvede z nášho mesta však privítali kolegov zo širokého okolia a ukázali Šaľanom, že plávať vonku sa dá aj vo februári.

Ilustračný obrázok k článku Stretnutie otužilcov v Šali: Do Váhu skočili ľadové medvede! + FOTO
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

Klub Šalianske ľadové medvede zažíva svoju druhú zimnú sezónu a počas nej zorganizoval aj druhý ročník zimného plávania otužilcov v rieke Váh. Pre divákov v spolupráci so šalianskymi hasičmi pripravili program a ukážky zo zásahov. Na šalianskej pláži už od 13tej čakalo množstvo ľudí – malých aj veľkých, starých aj mladých. Prišli povzbudiť a podporiť ľadové medvede.

Po registrácii všetkých odvážnych otužilcov a ich presune z Centra voľného času na šaliansku pláž, nasledovala hymna ľadových medveďov a potom už len čľup do ľadovej vody. Väčšia časť plavcov odplávala v ľadových vodách rieky Váh 500 m spod mosta k veľkej pláži. Niektorým sa z vody nechcelo vyjsť ani po tom, ako odplávali v ľadovej vode niekoľko minút. Keď z vody napokon všetci vyšli, odbehli si kolečko na zahriatie. V Centre voľného času na všetkých účastníkov čakalo teplé občerstvenie a diplomy.

Pozrite si fotky z tejto milej udalosti!

FOTO Voda nemá letné teploty? Ľadovým medveďom to nevadí!
24
Galéria
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM