Zlatica Gregorová Kultúra

Starších si uctia aj v Šali: Seniorov čaká kultúrny program

Október je časom, kedy si viac všímame tých, ktorí pre nás veľa urobili. Po rokoch práce si zaslúžene užívajú dôchodkové časy.

Ilustračný obrázok k článku Starších si uctia aj v Šali: Seniorov čaká kultúrny program
Zdroj: TASR

I preto, že nás obohacujú o svoju prítomnosť a ponúkajú cenné rady, si ich vážime o to viac. Práve im bude patriť štvrtkové popoludnie.

Združujú sa v kluboch

Dnešní dôchodcovia sa v mnohom zmenili. Môže za to doba aj celkový životný štýl. Tak, ako v minulosti, aj dnes existujú rôzne združenia a seniorské kluby, kde sa združujú a organizujú si spoločný program. Dnes majú možno o čosi viac možností, ako si spestriť život. Viac cestujú, dovzdelávajú sa a sú nápomocní svojimi skúsenosťami v rôznych oblastiach tým vekovo mladším. Za to im patrí naša veľká vďaka.

V našom meste si tiež pripomína každoročne Mesiac úcty k starším. Občianske združenie Večania usporadúva pri tejto príležitosti kultúrny program pre seniorov. Podujatie sa uskutoční vo štvrtok 12. októbra 2017 o 16.00 hod. v priestoroch Spoločenského domu vo Veči.

Vystúpenia detí aj hudobníka

Slávnostný príhovor bude znieť z pier predsedu OZ Večania, Mareka Molnára. V programe vystúpia deti z miestnych materských a základných škôl a hudobník Feri Šláger. O plné brušká bude postarané. Vstup je zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM