Zlatica Gregorová Kultúra

Spojenie obrazov dvoch autoriek: Vo Večierke už onedlho

So zaujímavými výstavami v našom meste sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Fajnšmekri sa potešia.

Ilustračný obrázok k článku Spojenie obrazov dvoch autoriek: Vo Večierke už onedlho
Foto: Zlatica Gregorová

Zatiaľ čo organizátori sa pred ich nainštalovaním poriadne zapotia, odmenou je pre nich záujem návštevníkov. Novinkou bude ďalšia farebná výstava.

V priestoroch Kultúrneho strediska Večierka v Šali uvidíte plejádu diel súčasne dvoch autoriek. Obe sú členkami Klubu výtvarníkov Terra Wag pri KS Večierka v Šali. Prvou je výtvarníčka Edita Haládiková s ktorou vystaví svoje diela i Gabriela Kodadová.

Ako nás informovala referentka KS Večierka Katarína Gáborová, Edita Haládiková sa bude prezentovať s pestrými obrazmi. Autroka pri svojej tvorbe využíva techniku maľovania akrylom. Gabriela Kodadová vytvára harmonické a upokojujúce mandaly.

Mandaly sú obrazce, ktoré by mali voviesť chaotickosť v človeku do stavu pokoja a pohody… Pri ich tvorbe sa využívajú rôzne materiály ako napr.. piesok a pod. Vo svoje tvorbe Gabriela využíva akvarel a pastel.

Výstavu obrazov Edity Haládikovej a Gabriely Kodadovej môžete navštíviť počas pracovných dní od stredy 10. mája od 9.00 – 17.00 hod. Vstupné pre deti ej 0,20 eur a pre dospelých 0,40 eur. Potrvá do 23. mája 2017.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM