Peter Štrbo Rôzne

Sobota bude patriť „útulkáčom“

Čo vás čaká najbližšiu sobotu na podujatí „Podaj packu“? Ako môžete prihlásiť svojho miláčika do súťaže? Všetky potrebné informácie nájdete v článku.

V úvode podujatia sa bližšie zoznámite s OZ Zatúlané psíky a jeho aktívnymi členmi. Následne si predstavíme našich „útulkáčov“, ich životné príbehy a osudy. Vystúpi aj divadelný súbor Materinky, ktorý poteší nielen najmenších zúčastnených. V čase obeda sa rozbehnú súťaže o najkrajšieho psíka a najpodobnejší pár (pes/majiteľ). Tesne pred vyhodnotením súťaží sa predstavia všetkým zvedavcom kynológovia zo šalianskeho klubu a mestskí policajti s ukážkami výcviku psov.

Počas podujatia môžete kresliť na chodník, poradiť sa s odborníkmi, zahlasovať si za najväčšieho fešáka spomedzi psíkov. Taktiež si môžete obstarať niečo pekné, napr. obrázky, náušničky, stromčeky šťastia či zaujímavú knižku a prispieť tak na dobrú vec. Medzi občerstvením nebudú chýbať zdravé zeleninové šalátiky.

**Ako môžem prihlásiť psíka do súťaže? ** Prihlasovať domácich miláčikov je možné aj na mailovej adrese zatulanepsikysala@gmail.com. V prihláškach uveďte kategóriu, v ktorej budete súťažiť (naj junior, dospelák, senior, najpodobnejší pár), meno psa, vek, plemeno, meno majiteľa, bydlisko a kontakt. K registrácii je potrebné doložiť očkovací preukaz.

Program:

10,00–10,30 predstavenie združenia a jeho členov 10,30–11,30 „útulkáčske“ psy – príbeh, psík, povaha 11,30–12,10 divadelný súbor MATERINKY 12,10–14,00 súťaže o najkrajšieho psíka juniora, „dospeláka“ a seniora a najpodobnejší pár 14,00–14,30 MsP a kynológovia zo šalianskeho klubu s ukážkami výcviku psov 14,30–15,00 vyhodnotenie súťaží, záver Od 11,00 do 14,00 bude k dispozícii aj policajné auto s výstrojom a ochotným policajtom k tomu.

Ospravedlňujeme sa za neaktuálnosť webovej stránky spôsobenú technickými problémami. Ďakujeme za pochopenie! Váš tím OZ Zatúlané psíky

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/clan­ky?extend.107848_Po­daj-packu-zatulanym-psikom]Podaj packu zatúlaným psíkom[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM