Zlatica Gregorová Samospráva

Školská jedáleň bude mať nové gastrovybavenie: Kto ponúkne naj cenu?

V Močenku sa uzhodli na tom, že do miestnej základnej školy pribudne novinka. Bude ňou konvektomat s príslušenstvom.

Ilustračný obrázok k článku Školská jedáleň bude mať nové gastrovybavenie: Kto ponúkne naj cenu?
Zdroj: TASR

Zvíťazí, kto ponúkne dobrú kvalitu za prijateľnú cenu. V týchto dňoch už obec zverejnila Výzvu, do ktorej sa môžu zapojiť potenciálni dodávatelia spomínaného gastrovybavenia.

Konvektomat s príslušenstvom je kuchynské zariadenie, ktoré dokáže nahradiť množstvo menších pomocníkov, ktorí sú potrební najmä vo veľkokapacitných kuchyniach, napríklad aj v školské jedálni. Ak by ho močenské kuchárky získali, mal by im ušetriť nielen čas ale aj namáhavú prácu. A práve preto im obec vychádza v ústrety.

Aj montáž a školenie

Podľa zverejnených informácií je zrejmé, že súčasťou zákazky je nielen kompletná dodávka, ale aj montáž zariadenia s praktickým zaškolením jeho obsluhy. Do močianskej školskej jedálne požadujú konkrétny typ zariadenia a to „Konvektomat AOS101EBA2 /268202 Air-O-Steam level B s rozmerom: 898 × 915 × 1058 mm (š x h x v) príkon elektro: 17,5 kW/400V a kapacitou 10 x GN1/1 a funkciami: horúci vzduch 25–300°C, para 100°C, para s nízkou teplotou 25 – 99°C, prehriata para 101–130°C, kombi cyklus 25–250°C, regenerácia 25–250°C, Cook&Hold Eco-delta T pečenie, manuálne privlhčenie, nízkoteplotné pečenie a varenie v dvoch fázach, “ ako je uvedené v zákazke.

Konvektomat by mal mať aj funkciu pauza s odsunutým štartom. Taktiež by mal podľa uvedených informácií disponovať štyrmi automatickými umývacími a jedným poloautomatickým programom. Zariadenie by malo mať aj regulátor vlhkosti a tiež rýchle schladenie komory.

Už len pár dní

Predpokladaná hodnota zákazky je 6 405,95€ bez DPH a obec ju plánuje zaplatiť z vlastných zdrojov. Ponuky môžu záujemcovia adresovať do 9. februára 2018 do Klientskeho centra v Močenku s označením „Neotvárať! Cenová ponuka – ZŠ.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM