Veronika Zeiselová Kultúra

Šarmantná DJka LayDee Sue o Šali: Ľudia tu tancovali s radiátormi nad hlavami!

Zuzana Bojková známa publiku, ktoré obľubuje tanečnú hudbu ako DJ LayDee Sue, príde v sobotu už po tretí raz do Šale. My sme sa jej opýtali pár otázok za vás!

Ilustračný obrázok k článku Šarmantná DJka LayDee Sue o Šali: Ľudia tu tancovali s radiátormi nad hlavami!
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

Zuzana „LayDee Sue“ Bojková má iba 21 rokov a momentálne patrí medzi najviac obsadzované ženy za mixpultom na Slovensku. Zuzka pochádza z Kysuckého Nového Mesta a hraniu sa venuje popri vysokej škole, ktorú študuje v Banskej Bystrici. Do Šale neprichádza prvý raz. V krátkom rozhovore vám prinášame odpovede na otázky, ktoré zaujímajú aj vás!

Si jedna z mála slovenských DJok, ktoré majú naozaj veľa hraní. Myslíš, že to je aj tým, že si sa hudobne prispôsobila tomu, čo teraz letí?

Nemyslím, že som sa prispôsobila tomu, čo teraz letí. V podstate som tento štýl hrala už od začiatku. Je pravda, že hrám komerčné remixy, no každý večer sa snažím ľuďom priniesť nové, neznáme soundy.

Čo by si odporučila ostatným dievčatám, začínajúcim DJkám, aby sa dostali tam, kde si teraz ty?

Treba hlavne makať, pripravovať sa a robiť to tak, aby boli ľudia a podniky spokojné.

Šaľa ti nie je neznáma. Hrala si tu už dvakrát. Aké máš spomienky na tieto vystúpenia?

To áno! Šaľa u mňa posunula hranice. Najradšej spomínam na party, kde ľudia tancovali s radiátormi nad hlavami!

Pred týždňom si zverejnila nový mixovovaný set. Prečo ti to trvalo tak dlho? Myslím, že už rok sme od teba nemohli nič počuť. Teda okrem tvojich vystúpení v kluboch.

Jedná vec je lenivosť, už som sa párkrát odhodlávala nahrať set, ale akosi nevyšlo… A druhá vec je technika. Nie vždy som ju mala k dispozícii, a keďže študujem je ťažké zlúčiť školu, môj voľný čas a moment, kedy sú stroje nepoužívané inou osobou. Ale určite plánujem nahrávať častejšie, už mám premyslený ďalší set.

Pomaly sa blíži koniec roka a určite si ho mala nabitý. Ktoré vystúpenia ti najviac utkveli v pamäti?

Tak určite tieto vyššie spomínané radiátory, to sa mi ešte nikde nikdy nestalo. Komjatice, Fričovce a miesta so super atmosférou, vystúpenie v Čechách a v neposlednej rade Ministry of Fun, pre mňa obrovský úspech.

Čo si pripravíš na túto sobotu?

Dobrú náladu. :-)

A ešte pár slov na záver?

Na záver dodám už len toľko, že sa veľmi teším na sobotu a som zvedavá, čo ľudia tento krát vymyslia a donesú do priestorov podniku.

SÚŤAŽ

Zuzka do súťaže venovala 2 vstupy na party GOOD VIBES, ktorá bude v sobotu 25. októbra v Metroklube. Súťažná otázka: Čo neobvyklé priniesli Šaľania do podniku, kde hrala Zuzka?

Odpovede posielajte na sala@global24.sk do piatka 24.10.2014 do 14:00, kedy súťaž vyhodnotíme a výhercu budeme kontaktovať e-mailom. Nezabudnite preto uviesť svoje celé meno a kontaktné údaje.

Súťaž ukončená Výherca: Tomáš Végh

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM