Zlatica Gregorová Správy

Šalianskym tiptopákom renovujú priestory: Chystajú sa na okrúhle výročie, FOTO

Budovy Centra voľného času patria k tým skôr postaveným. Svoje zázemie tu majú pracovníci aj deti, ktoré tu prichádzajú zo širokého okolia.

Ilustračný obrázok k článku Šalianskym tiptopákom renovujú priestory: Chystajú sa na okrúhle výročie, FOTO
Foto: Zlatica Gregorová

Svoj voľný čas tu môžu tráviť zmysluplne a rôznorodo. Momentálne je to tu dynamické, prebieha totiž rekonštrukcia objektu, ktorá sa začala len nedávno, avšak nepotrvá dlho.

Vyplnia voľný čas

Deti sa v CVČ Tip – TOP v Šali môžu naučiť mnohému. V ponuke krúžkov je okrem iných aj informatika, tanec, výroba papierových modelov, výučba cudzích jazykov – angličtiny a nemčiny a taktiež archeológia aj rôzne športy. Jednoducho, každý záujemca tu pre seba nájde to pravé orechové. O tom, ako to v CVČ momentálne vyzerá a čo jeho pracovníci najbližšie chystajú, nám porozprával jeho riaditeľ Michal Malárik.

Darček k 50.výročiu

Viac rokov sme čakali na to, že dostaneme z mestského rozpočtu financie na výmenu okien. Je to jedna z najstarších budov v meste, má viac ako šesťdesiat rokov. Máme to aj ako taký darček k 50. výročiu založenia Centra voľného času – 1. júna. V roku 1968 bolo založené, vtedy to bol Dom detí a mládeže, neskôr Dom pionierov a mládeže a teraz Centrum voľného času,“ povedal pre náš portál riaditeľ Centra voľného času TIP – TOP v Šali, Michal Malárik.

Nové okná aj WC

V objekte práve prebieha výmena okien. Renovácie sa uskutočňujú aj v prístavbe, kde sa modernizujú sociálne zariadenia. Ako Michal Malárik dodal, rekonštrukcia sa začala hneď po veľkonočných sviatkoch a pomaly sa blíži k záveru. Všetky stavebné práce by mali byť kompletne dokončené v priebehu tohto týždňa, teda do 22. apríla 2018. Tak, aby svoje „polstoročie“ mohli pracovníci CVČ osláviť v plnej paráde.

FOTO, Šalianskym tiptopákom renovujú priestory: Chystajú sa na okrúhle výročie
23
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM