Veronika Zeiselová Futbal

Šaliansky Betonáris s Diakovcami prehral: Zmena oproti príprave sa nekonala

Na večianskom štadióne privítali domáci Betonári v 4. kole III. A triedy mužstvo zo susedných Diakoviec. Pozrite sa, ako dopadol ich vzájomný duel.

Ilustračný obrázok k článku Šaliansky Betonáris s Diakovcami prehral: Zmena oproti príprave sa nekonala
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovský zápas 4. kola III. A triedy sa odohral v sobotu dopoludnia. Slušne zaplnené tribúny večianskeho štadióna mohli vidieť kvalitný zápas, v ktorom mali navrch hostia z Diakoviec. Už od začiatku sa lepšie príležitosti chopili hostia, ktorí držali loptu na svojich kopačkách. Domáci sa spočiatku sústredili najmä na defenzívu a neskôr hrali vyrovnanú partiu. V 30. minúte otvoril skóre hosťujúci Voicu. O pokus o vyrovnanie domácich sa posnažil Szorád, avšak nepodarilo sa mu to. Domáci sa dostávali do šancí cez agilného Vága a Vríčana, no ani ich snaha do konca polčasu vyrovnanie nepriniesla.

Druhý polčas sa domáci snažili využiť na vyrovnanie skóre, avšak ani viaceré šance sa nepodarilo premeniť na gól. V 71. minúte prichádza ďalší gól hostí, o ktorý sa postaral Mondočko presne cielenou strelou k tyčke, čím nedal nášmu Šimkovi žiadnu šancu. Betonári aj napriek veľkej snahe, nemali dostatok síl na obrat.

FK Betonáris Šaľa : TJ Termál Diakovce 0:2 (0:1)
Góly: 30. Voicu, 71. Mondočko
150 divákov

foto: FK Betonáris Šaľa

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM