Zlatica Gregorová Šport

Šalianski kolkári súťažili: Predbehli ich športovci z družobného mesta

S predvianočnými športovými zápoleniami sa každý rok akoby roztrhlo vrece.Členovia oddielov tak spoja príjemné s užitočným.

Ilustračný obrázok k článku Šalianski kolkári súťažili: Predbehli ich športovci z družobného mesta
Zdroj: Mesto Šaľa

Veď práve čas pred najkrajšími sviatkami v roku uberá z tvrdej súťaživosti a utužuje priateľské vzťahy. A o to práve išlo.

V našom meste sa v plnej paráde predviedli šalianski kolkári. Zorganizovali 11. ročník Medzinárodného vianočného turnaja kolkárov. Tí v len nedávno obnovenom športovisku privítali aj svojich hostí. Pozvali si hráčov z partnerského Oroslány ako aj z ďalších miest a dedín. Dokopy päť tímov, účastníkov tohto podujatia, pricestovalo do Šale z Nitry, Cabaja – Čápora, Tlmáč a maďarského Oroslány. Počas uplynulého víkendu postarali o príjemný zážitok.

„Turnaj odštartoval primátor Šale, Jozef Belický zazvonením zvončekom, ktorý používajú v prípade strike – u, teda keď hráč zhodí všetky kolky. Za Šaľu hádzala samozrejme aj úspešná kolkárka Nikola Mazúchová," uviedla hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová.

Ako sa vyjadril predseda TJ Slovan Duslo Šaľa, Ladislav Mitošinka, Orosláň skončil na prvom mieste zaslúžene, ale ani Šaľania sa nestratili. Naopak, predviedli veľmi slušný výkon. Nakoniec náš domáci, šaliansky tím skončil na druhej priečke, ako tretí sa umiestnili športovci z Cabaja – Čápora.

Šalianski kolkári súťažili: Predbehli ich športovci z družobného mesta
12
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM