Zlatica Gregorová Rôzne

Šalianske psíky potrebujú pomoc: Môžete prispieť na vyšetrenie

Robia to, čo je im blízke. Zachraňujú chlpaté stvorenia a práve teraz potrebujú vašu pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske psíky potrebujú pomoc: Môžete prispieť na vyšetrenie
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

O niektoré psíky majitelia stratili záujem, iné sa stratili a tak im v útulku poskytujú dočasnú opateru. Robia to, na čo by si každý netrúfol.

Organizujú zbierku

Pracovníci Občianskeho združenia Zatúlané psíky Šaľa sa o psíkov starajú najlepšie ako vedia. Nie vždy sa však dá každému pomôcť z vlastných prostriedkov. Najmä, ak je psík chorý a je nutné okamžité vyšetrenie veterinárneho lekára. To však stojí nemálo peňazí. A tak sa útulkáči rozhodli, že práve teraz zorganizujú verejnú finančnú zbierku. Psík Alba potrebuje akútne endoskopické vyšetrenie. To však stojí 300€.

Pomoc pre ALBU

Aby sa potrebnú sumu podarilo čo najrýchlejšie zozbierať, obracajú sa na každého, kto môže akokoľvek finančnou čiastkou pomôcť. Jej zdravotný stav nie je dobrý a „poškodenie je nenapraviteľné, V prípade tohto psíka ide o zlomenú jazylkovú kosť, po traume, asi po napadnutí psom… Terajšie ochorenie je gastritída,“ informujú pracovníci šalianskeho útulku. Psíkovi sa zle prehĺta i preto ocení vašu rýchlu pomoc. Po troch odborných vyšetreniach podstúpi ďalšie a to v januári 2018. Dovtedy by chceli sumu dať dokopy. V prípade, že vám osud Alby nie je ľahostajný a máte tú možnosť, môžete prispieť finančnou čiastkou na účet č. 1129276002/1111. Nezabudnite, prosím, uviesť heslo: ALBA.

Ak by ste chceli Zatúlané psíky navštíviť, môžete tak urobiť počas pracovných dní od 12.30 do 15.00 hod. Cez víkendy a sviatky majú ovtorené od 13.00 do 15.00 hod. Nájdete ich kúsok za Šaľou, na Vlčanskej ceste.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM