Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianske mamy mali karneval: Vyšantili sa spolu s deťmi, FOTO

Veselé februárové obdobie má svoje čaro. Vtedy malí aj veľkí popúšťajú uzdu svojej fantázii a prevteľujú sa do rôznych masiek.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske mamy mali karneval: Vyšantili sa spolu s deťmi, FOTO
Zdroj: archív MC Mamy mamám

Obliecť si kostým bosorky, či vodníka je inšpirujúce. A fašiangové obdobie je to ako stvorené. Takéto zábavky prinesú do života veselosť a nový náboj.

Na dvakrát

V Materskom centre Mamy mamám sa ani tento rok nezaobišiel bez tradičného karnevalu. Pre veľký úspech a aby si na svoje prišiel naozaj každý, ho organizujú v dvoch etapách. Najmenší účastníci podujatia sa zabavili v stredu 7. februára 2018 o 10.00 hod. dopoludnia a „veľkáči“ mali k dispozícii popoludnie so začiatkom o 16.00 hod. Kto prišiel, iste neľutoval.

Členky združenia sa na návštevu opäť dôkladne pripravili. Priestory centra si patrične vyzdobili a spolu s deťmi sa prezliekli do masiek, nechýbali ani vizážistické kreácie. Popri tanci ste tu mohli zočiť draka, víly, motýlika, princezné či Snehulienku. Po privítaní prítomných sa už rozprúdila parádna tancovačka. Spestrením programu bolo i vypúšťanie obrovských bublín z bublifukov a obľúbené tvorivé dielničky. Podľa slov organizátoriek, každá z karnevalových masiek bola úžasná. Decká si za účasť aj fantáziu odniesli sladké odmeny.

Tance aj spevy

V priestoroch Mamy mamám na Družstevnej ulici v Šali môžete zažiť opäť niečo nezvyčajné už v pondelok 12. februára 2018. Bude to tanečné podujatie „Cez pesničku do rozprávky“. Začne sa už dopoludnia o 9.00 hod. Tak sa nezabudnite zastaviť.

Šalianske mamy mali karneval: Vyšantili sa spolu s deťmi, FOTO
7
Galéria
Zdroj: archív MC Mamy mamám
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM