Zlatica Gregorová Rôzne

Šalianske mamy chystajú prekvapenia: Čo si pre vás pripravili?

Letné dovolenkové obdobie sa skončilo a s jeseňou pokračuje činnosť šalianskych združení. K aktívnym patria tunajšie mamy z MC Mamy mamám.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske mamy chystajú prekvapenia: Čo si pre vás pripravili?
Foto: Zlatica Gregorová

Na október si pripravili zaujímavé podujatia. Pozrite sa spolu s nami, čím chcú prekvapiť. V združení sa o aktivity starajú spoločne.

Pokračujú v zabehnutom

So začiatkom školského roka pokračujú vo svojich naplánovaných akciách. Ako náš portál informovala Martina Eleková z Materského centra Mamy mamám, začali už aj s pohybovými aktivitami pre deti od 1 do 3 rokov. Každý pondelok popoludní sa v mamáckych priestoroch koná Psychofyzická príprava na pôrod s pôrodnou asistentkou Emoke Takáscovou.

Utorkové doobedia venujeme Podpornej skupine vzťahovej výchovy a prirodzeného rodičovstva alias Šialené biomatky :-) a navečer bude Moc prítomného okamžiku v praxi s Vierkou Belovičovou," prezrádza Martina Eleková a dopĺňa, že „každá streda bude vyhradené tvorivým dielňam a montessori aktivitám a vo štvrtok doobeda sa u nás stretávajú mamičky s bábätkami.“ Piatkové dopoludnie sa stretáva skupina Nosíme v Šali a poobede sa roztancujete s obľúbenou Zumbou s Kikou.

A čo ich čaká najbližšie?

V pondelok 2. októbra 2017 od 10.30 hod. to bude prednáška Dieťa nie je malý dospelý – Správna liečba detských pacientov s doktorkou Orsi Hrubou. V stredu 4. októbra 2017 sa rozbehnú tvorivé dielne, v ktorých hlavnou témou bude jeseň s jej pôvabmi so začiatkom o 10.00 hod. Spomenieme ešte mega akciu, ktorú mamy organizujú po prvý raz a bude to festival Rodina s láskou. Zmes zábavy, tvorivosti, kávičky, čajíkov sa začne v sobotu 7. októbra 2017 a v priestoroch Domu kultúry v Šali potrvá od 10.00 do 18.00 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM