Zlatica Gregorová Hádzaná

Šalianske hádzanárky zmetú všetko, čo im príde do cesty: Ďalšie vysoké víťazstvo!

V 8. kole WHIL si kolektív HK Slovan Duslo Šaľa pripísal ďalšie body v tabuľke. Aktuálne sú na 3. mieste.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske hádzanárky zmetú všetko, čo im príde do cesty: Ďalšie vysoké víťazstvo!
Zdroj: TASR

V sobotu 29. októbra 2016 v zápase Slovan Duslo Šaľa - DHK Zora Olomouc domáce hráčky opäť potvrdili rolku favoritiek. Zo začiatku vyrovnaný zápas premenili Šalianky na streleckú smršť. Hosťujúce hráčky sa museli uspokojiť s prehrou. Hráčky HK Slovan Duslo Šaľa sú aktuálne na 3. mieste v tabuľke s 12 bodmi.

Úvodný gól hráčky Bajnochovej naznačil, akým smerom sa bude tento zápas vyberať. Po strele hosťujúcej hráčky Hurychovej sa Olomoučanky ujali chvíľkového vedenia. Po celý zvyšok zápasu už mali priebeh vo svojich rukách Šalianky. V 28. min. už viedla Šaľa 16:12. DHK Zora Olomouc síce Hvostáľovou kontroval, ale aj tak odchádzalo Duslo do kabín s trojgólovým náskokom V 44. min. po prieniku Bujnochovej už viedlo Duslo 28:18. Reprezentačná brankárka Česka Rašková sama na všetko nestačila (v 46. min. vsietila za stavu 29:19 aj gól) a skóre v prospech Dusla narastalo, keď góly strieľalo aj v oslabení (Blehová). V 53. min. už viedla Šaľa 36:20, informuje klubová stránka.

Slovan Duslo Šaľa – DHK Zora Olomouc 39:25 /16:13/

Najviac gólov: Königová, Bujnochová po 7, Klučková 6/4

Rozhodovali: Oťapka, M. Sivák

Bilancia vylúčení: 6:5, 7 m

Pokutové hody: 4/4 – 3/2,

Zápas sledovalo 850 divákov.

Michal Lukačin, tréner HK Slovan Duslo Šaľa pre náš portál povedal: „Sme veľmi radi, že sme v tomto zápase zvíťazili. Prvý polčas bol vyrovnaný, neskôr sme viedli s náskokom 3 – 4 gólov. V nasledujúcom polčase sme už ukázali súperovi svoju silu. Veľmi dobrý výkon predviedla i naša brankárka. S veľkou chuťou sa pripravujeme na ďalší ťažký zápas s Michalovcami.“

Ďalší zápas odohrajú hráčky zo Šale v zápase: Iuventa Michalovce – HK Slovan Duslo Šaľa 5. 11. 2016.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM