Zlatica Gregorová Hádzaná

Šalianky zvíťazili nad Slaviou: Pražanky cestovali domov s prehrou

Po nie práve najlepšom vstupe do hry sa Šalianky šikovne spamätali. Hráčky Slavie Praha ich počastovali gólmi, naše dievčatá však nakoniec vyhrali.

Ilustračný obrázok k článku Šalianky zvíťazili nad Slaviou: Pražanky cestovali domov s prehrou
Zdroj: TASR

To však prilialo vodu na mlyn našim dievčatám, ktoré sa vďaka hráčke Tulipánovej tešili z prvého gólu. Nasledoval oddychový čas trénera Michala Lukačína, ktorý priniesol zmeny do zostavy a vietor do plachiet šalianskych hráčok.

“Zlepšená hra obrany a vylúčenie hosťujúcej Motejlovej pomohli otočiť vývoj a priebeh duelu. Šaľa strelila v rade päť gólov bez toho, aby brankárka Krebs inkasovala a v 24. minúte po technickej paráde Ráckovej bolo vyrovnané – 9:9! Hostky sa ešte po góle Šetelíkovej dostali do vedenia 9:10, ale bolo to ich posledné vedenie v zápase. Strelecky sa ešte do prestávky prebrali Bujnochová s Klučkovou a po dôležitých góloch Trochtovej z pivota odchádzali do kabín s gólovým náskokom 13:12 Šalianky,“ informuje klubový web.

Vzápätí sa strelecky vystrieľali Bahýlová s Pócsikovou a Bujnochovou. V 40. min. zasadila gól Tulipánová. Ku koncu zápasu už sa sypali góly iba zo strany ďalších úspešných Šalianok, ktoré vyhrali nad súperkami vysoko rozdielom 12 gólov.

HK Slovan Duslo Šaľa - DHC Slavia Praha 32:20 (13:12)

Najviac gólov dali:Tulipánová 10/2, Klučková, Bujnochová po 5

Rozhodovali: Budzák, Záhradník

Bilancia vylúčení 1:3, 7 m

Pokutové hody: 2/2 – 2/1

Zápas sledovalo 600 divákov  

Hráčky HK Slovan Duslo Šaľa sa najbližšie stretnú 12. apríla 2017 s družstvom HC Zlín, v Zlíne o 18.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM