Zlatica Gregorová Hádzaná

Šalianky zdolali súperky z Poruby: Sú na štvrtej priečke

Po neveľmi vydarenom poslednom zápase našich hráčok s Michalovčankami, sa všetko na dobré obrátilo. S ďalšími súperkami si hravo poradili.

Ilustračný obrázok k článku Šalianky zdolali súperky z Poruby: Sú na štvrtej priečke
Zdroj: TASR

Šalianske dievčatá sa na domácu palubovku postavili s jasným predsavzatím. Do boja sa pustili nebojácne a hneď od samého začiatku ukázali, kto tu má navrch. „Hádzanárky Poruby začali na svojho súpera strácať už po desiatich minútach hry, kedy si domáci celok vybudoval trojgólový náskok, ktorý si bezpečne udržiaval až do prestávky. V tejto časti zápasu v domácom kolektíve dominovali Bujnochová, Rácková s Klučkovou, ktorá sa predviedla aj efektnou a úspešnou streľbou zo spojkovej pozície. Za kvalitnou obranou, v bráne spoľahlivo chytala Krebs. Domáce boli od začiatku zápasu lepším tímom a Poruba iba doťahovala. Nedarila sa im hlavne streľba z diaľky," konštatuje o pribehu zápasu klubový web.

Po prestávke sa však súperky našich dievčat pokúšali o zvrátenie nepriaznivého stavu vo svoj prospech. Onedlho sa im to aj podarilo vďaka niekoľkým gólom za sebou. Šalianky si však vytúžené víťazstvo neplánovali nechať ujsť a napriek tomu, že sa ešte Porubčankám podarilo presadiť, veľa šancí na výhru už nezískali.

Slovan Duslo Šaľa - DHC Sokol Poruba 26:19 (14:11)

Najviac gólov dali: Klučková 9/5, Bujnochová 7, Rácková 6 – Polášková 4/2, Demajová 3/2, Maiwaelderová a Sekulová po 3

Rozhodovali:  Ba­ďura, Rudinský

Bilancia vylúčení: 2:2, 7 m

Pokutové hody: 5/5 – 4/4

Zápas sledovalo 450 divákov.

Ďalší zápas odohrá naše ženstvo HK Slovan Duslo Šaľa s ŠŠK Prešov 28.10.2017 o 18­.00 hod., opäť na domácej pôde.

Foto:ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM