Veronika Zeiselová Samospráva

Šaľanov štvú chodníky na moste: TOTO je reakcia kompetentných

V Šali máme jeden jediný most, ktorý slúži autám aj chodcom a spája mestskú časť Veča so Šaľou. Denne po moste chodia stovky peších, ktorí sa sťažujú na kvalitu povrchu. Zisťovali sme, či a kedy sa dočkáme opráv.

Ilustračný obrázok k článku Šaľanov štvú chodníky na moste: TOTO je reakcia kompetentných
Zdroj: TASR

Prejsť po moste pre človeka, ktorý ide pešo, nie je nič príjemné. Chôdzu znepríjemňujú mnohé hrboly. Mamičky tlačiace kočíky sa sťažujú ešte viac. „To, aby človek kúpil nejaký kočík s tlmičmi a pohonom 4×4, lebo to sa naozaj nedá cez hento chodiť,“ sťažuje sa Eva (26). „Bývam vo Veči, ale keď niečo potrebujem vybaviť, musím ísť do Šale. Malého nemám, kde nechať, tak v rámci doobedňajšej prechádzky idem do mesta. Problém je však prejsť cez most. Malý sa na to vždy zobudí, keď tade ideme a hrká ho v kočiari,“ dodáva Michaela (29).

Pre mnohé sťažnosti ľudí na kvalitu povrchu, sme sa obrátili na správcu mostu Slovenskú správu ciest s otázkou, kedy sa dočkáme opravy povrchu chodníka. „V dohľadnej dobe Slovenská správa ciest IVSC Bratislava neuvažuje s opravou chodníka,“ sklamala Šaľanov hovorkyňa spoločnosti Zuzana Hromcová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM