Zlatica Gregorová Rôzne

S víkendom odíde leto: Aj september však bude veselý

Posledné prázdninové dni prinášajú trošku nostalgie. Aj v tieto predĺžené voľné dni môžete zájsť kamkoľvek za oddychom.

Ilustračný obrázok k článku S víkendom odíde leto: Aj september však bude veselý
Foto: Zlatica Gregorová

Prichádza opäť víkend a tak si môžete už teraz naplánovať svoje aktivity. Ak ešte nemáte nič vo výhľade, môžete sa inšpirovať našim výberom.

KULTÚRA & ZÁBAVA

2. september 2017, 16.00 hod. Renesančný kaštieľ Šaľa

ROZLÚČKA S LETOM

Začiatok nového mesiaca môžete osláviť na kultúrnom podujatí v areáli Renesančného kaštieľa v Šali. Zábavné popoludnie začne šašo Ľuboš so svojím vystúpením a v podvečer od 19.00 hod. sa Vám predstavia žiaci Rity Záležákovej. Vstupné je dobrovoľné.

2. september 2017 15.00 hod., Tešedíkovo

2. ročník LETNÝ BEH TEŠEDÍKOVOM

Počas tohto dňa na Vás okrem behu bude čakať množstvo atrakcií. Registrácia bežcov sa začne o 15.00 hod. Trasa povedie cez Tešedíkovu ulicu a popri Čiernom jazierku. Zabehať si môžu amatéri aj profesionálni bežci. Ostatní návštevníci podujatia sa okrem povzbudzovania športovcov, môžu zabaviť pohybovými hrami, jazdou na koni, zumbou aj salsou.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

SOBOTA 2.9. – Nedeľa 3.9. 2017 20.00 hod.

Logan Lucky: Miliónová lúpež (Logan Lucky)

Hrajú: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Hillary Swank, Katherine Waterston. Elegantní zlodeji z úspešnej Dannyho 11, 12 a 13 mali štýl, vkus, sexappeal, dobre padnúce obleky a technické vychytávky. Táto partička zlodejov je zložená z ošumelých „vidlákov“ s dlhším vedením. Jeden z nich dokonca nemá ruku, no napriek tomu majú nápad a plán, ako ukradnúť naozaj veľký balík peňazí. Komédiu LOGAN LUCKY: Miliónová lúpež natočil režisér Steven Soderbergh ako vlastnú anti-verziu k svojej slávnej „Dannyho zlodejskej trilógii“. Zlodejov zapletených do veľmi dobre premyslenej lúpeže počas veľkého automobilového závodu NASCAR hrajú Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Hillary Swank a Katherine Waterston.

SOBOTA 2.9. – Nedeľa 3.9. 2017 17.30 hod.

Pripraviť sa, pozor, ORECHY!

Scenár: Bob Barlen, Cal Brunker. Réžia: Cal Brunker Veveričiak Surly a jeho priatelia Buddy, Andie a Precious zistia, že starosta mesta Oakton City sa rozhodol v ich prírodnom parku vybudovať obrovský zábavný park. Ich domovy zničia buldozéry… Surly sa však len tak ľahko nevzdá a spolu s ostatnými zvieratkami z parku pripravia plán, ako starostovi, jeho dcére a príliš horlivému úradníkovi zo sekcie kontroly zvierat prekaziť prípravu veľkolepého projektu a získať park späť.

Vstupné: 4,– eur

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM