Krimi

Rušná naháňačka: Policajti prenasledovali fabiu, došlo na streľbu!

Scéna ako z akčného filmu! Muži zákona naháňali vodiča auta značky Škoda Fabia. Pri naháňačke sa aj strieľalo!

Ilustračný obrázok k článku Rušná naháňačka: Policajti prenasledovali fabiu, došlo na streľbu!
Zdroj: TASR

Šalianski policajti v ranných hodinách naháňali vodiča, ktorý sa podľa polície hnal mestom vysokou rýchlosťou. Pri naháňačke policajti opakovane použili služobnú zbraň.

Vodič Škody Fabia podľa polície jazdil v meste Šaľa dnes približne o 5.45 h väčšou rýchlosťou, ako je povolená. Policajti muža najskôr majákmi upozorňovali, aby zastavil. Vodič však podľa mužov zákona na viaceré výzvy nereagoval, preto v zmysle zákona použili varovné výstrely.

„Unikajúceho vodiča našli na poľnej ceste pri obci Topoľnica. Hliadka služobným motorovým vozidlom osvetlila stojace auto a pristúpila k vodičovi. Ten sa následne s vozidlom rozbehol a na opakované znamenia a výzvy polície nereagoval,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Policajti použili služobnú zbraň a výstrely smerovali na pneumatiku auta.

Hovorkyňa dodala, že za obcou Topoľnica sa vodič stratil z dohľadu, ale hliadka ho v krátkom čase vypátrala v obci Kajal v okrese Galanta. „Zistili sme, že 25-ročný muž z obce už má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlo. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a po vykonaní všetkých úkonov bude obvinený z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ informovala Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM