Peter Štrbo Kultúra

„Rozlúčka s letom“ za dverami

Koniec prázdnin je za dverami a k nemu už neodmysliteľne patrí „Rozlúčka s letom“, ktorú organizuje MsKS Šaľa. Na Námestí sv. Trojice bude 1. septembra pre návštevníkov pripravený pestrý a zaujímavý program.

Celodenná zábava na** „Rozlúčke s letom“** odštartuje už o 13:00. Deti sa budú môcť prejsť po „rozprávkovej krajine“, kde si zasúťažia a zahrajú rôzne hry. Po hrách pre deti predvedie svoje tanečné umenie jedno z najlepších zoskupení na Slovensku – Tanečný klub Jumping, ktorý každoročne žne úspechy aj na medzinárodnej scéne. K šalianskym podujatiam pre deti patria už neodmysliteľne aj vystúpenia divadelného súboru Materinky a nebude tomu inak ani na „Rozlúčke s letom“. Organizátori podujatia z MsKS pripravili pre divákov aj jednu „lahôdku“. Priamo na Námestí sv. Trojice uvidíte ukážky brazílskeho bojového tanca Capoeira, ktoré budú rovnako pohľadné ako nebezpečné. Tento bojový tanec má milióny fanúšikov po celom svete a určite si mnohých ďalších získa aj v Šali po jeho predvedení. Krátko po atraktívnom predstavení predvedú hasiči z hasičského záchranného zboru ukážky zo svojej náročnej profesie. Medzi sprievodnými podujatiami nebude chýbať maľovanie na tvár, akcie sa zúčastnia aj ozbrojené sily SR a Mestská polícia Šaľa.

Program pre deti sa však týmto ešte nekončí, o 17:00 je pre ne pripravené premietanie rozprávky Lovci drakov v šalianskom kine. Ak sa v kinosále pohodlne usadíte, nemusíte sa nikam náhliť, po zakúpení lístkov si môžete pozrieť aj premiéru nového celovečerného filmu Šmolkovia.

1. september bude patriť celodennej zábave. Všetci ste srdečne vítaní!

Foto: rozlúčka s letom 2010/archív MsKS

RozluckaSletom
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM