Kultúra

Rozlúčka s letom vo veľkom štýle: Veselica pre celú rodinu v Trnovci nad Váhom!

Blíži sa slnečný víkend. Spríjemnite si ho zábavným programom s gastronomickým zážitkom.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka s letom vo veľkom štýle: Veselica pre celú rodinu v Trnovci nad Váhom!
Zdroj: nitra.dnes24.sk

So začiatkom septembra sa v našich mestách i obciach udomácňujú viaceré podujatia k ukončeniu letnej sezóny. V Trnovci nad Váhom zorganizujú dňa 10. septembra 2016 o 15.00 hod. „ROZLÚČKU S LETOM“.

Ako sme sa dozvedeli z odboru kultúry na Obecnom úrade v Trnovci nad Váhom, minulý rok skúšobne, tentoraz naostro sa v rámci podujatia uskutoční i 1. ROČNÍK TRNOVECKEJ VAREŠKY.

Začne sa 10. septembra 2016 už o 12.00 hodine.

Ide o kuchársku súťaž vo varení mäsových špecialít – perkeltu a guláša, kde si kuchári uvaria špecialitu podľa svojho výberu.

Prihlásených je 16 súťažných tímov z radov občanov obce, poľovníkov, rybárov…Vyhlásenie víťazov v kuchárskej súťaži bude o 17.00 hod. Variť a zabávať sa bude v objekte bývalej fary v Trnovci nad Váhom, kde bude bohatý sprievodný program: tanečná latino šou, program pre najmenších „Viktor – Pesnička je liek“. Vystúpia spevácke talenty i hudobná skupina OLD BOYS. Predstaví sa tiež Kynologický klub zo Šale s výcvikom psov. Prítomní si môžu pozrieť lukostreľbu i ukážky poskytnutia prvej pomoci. Pre deti sú pripravené tvorivé dielne a súťaže. Výhercovia súťaží dostanú malý darček a sladkú odmenu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM