Peter Štrbo Rôzne

Rekonštrukcia Záhradníckej dokončená

Stavebné práce na Záhradníckej ulici v Šali ukončené. Po úspešnej rekonštrukcii ulice sa jej obyvatelia môžu už niekoľko dní previezť po novej asfaltovej ceste či prejsť sa po nových chodníkoch zo zámkovej dlažby. Mesto bude stáť nová cesta zhruba 26

Stav Záhradníckej ulice bol dlhodobo nevyhovujúci a z toho dôvodu sa mesto Šaľa rozhodlo pre jej kompletnú rekonštrukciu. Za niekoľko týždňov sa 654 metrov dlhá ulica zmenila na nepoznanie. Na oboch stranách cesty vznikli nové chodníky zo zámkovej dlažby a nová „asfaltka“ už nebude pre vašich „štvorkolesových tátošov“ nebezpečná, ako pôvodná vozovka s početnými jamami a nerovnosťami. Rekonštrukciu financuje mesto Šaľa a za tento projekt zaplatí zhruba 260 tisíc eur, predtým však ešte musí stavbu oficiálne prebrať.

Je to v poradí už druhá opravená komunikácia v tomto roku. Cez leto prebehla v mestskej časti Veča rekonštrukcia ulice Hollého, mesto však túto komunikáciu pre závažné nedostatky neprebralo a realizátor musí do konca januára všetky chyby odstrániť.

zahradnicka_rekonstrukcia
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM