Monika Földešiová Tlačové správy

Raiffeisen Bank v Šali: Banka ponúka jednoduchosť a výhodné produkty

Už niekoľko mesiacov sa môžu tešiť klienti pobočke rakúskej Raiffeisen banky. Tá im ponúka nový prístup pri vybavovaní pôžičiek i bežnom užívaní svojich účtov.

Ilustračný obrázok k článku Raiffeisen Bank v Šali: Banka ponúka jednoduchosť a výhodné produkty
Zdroj: Dnes24.sk

Plaťte kartou a dostanete 30 EUR
Každý klient, ktorý si do 31. marca otvorí účet a počas nasledujúcich 2 mesiacov zaplatí kartou za nákupy aspoň 100 EUR, dostane od banky darček 30 EUR. Získať týchto 30 EUR je pritom úplne jednoduché. Otvoríte si v Raiffeisen banke účet a plne funkčnú platobnú kartu dostanete už pri prvej návšteve pobočky. Nemusíte sa obávať žiadnych papierovačiek, zmluva je presne na jeden list papiera. Ihneď, ako ju podpíšete, môžete začať nakupovať.

Suma 100 EUR sa môže zdať na prvý pohľad pomerne vysoká, ale sami uvidíte, že ju počas bežných nákupov miniete rýchlo. Stačí, ak začnete pravidelne platiť kartou v potravinách, drogérii alebo pri tankovaní auta. Veď ruku na srdce: Koľko priemerne minieme za jeden víkendový nákup? Navyše, dnes je možné platiť kartou už aj u malých obchodníkov, dokonca aj v niektorých novinových stánkoch.

Banka pre jednoduchší život. Aj takto sa môže charakterizovať Raiffeisen banka, ktorá má od novembra pobočku už aj v Šali. Nájsť ju môžete na Hlavnej ulici 61 v budove Andrea shopu." A prečo by ste si mali vybrať Raiffeisen banku? Kliknite a dozviete sa viac":http://www.raiffeisen.sk/…eisen-banka/

zdroj, foto: www.raiffeisen.sk

Otvorenie Raiffeisen Bank v Šali
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM