Rastislav Búgel Samospráva

Radnica opravuje havarijný stav na niektorých komunikáciách: Opravy sa dočkajú chodníky a cesty

Mesto Šaľa začalo v týchto dňoch s opravou chodníkov a komunikácií na viacerých uliciach. Ako informovala radnica, rekonštrukcia sa týka chodníkov, ktoré boli už dlhé obdobie v havarijnom stave.

Ilustračný obrázok k článku Radnica opravuje havarijný stav na niektorých komunikáciách: Opravy sa dočkajú chodníky a cesty
Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu tohto týždňa sa tak majú opraviť prepady chodníkov okolo kanalizačných poklopov na uliciach Slnečná a Narcisová v mestskej časti Veča.

Rozsiahlejšie práce sa už vykonali aj na Hollého ulici, kde došlo k oprave prepadávajúcej sa cesty na parkovisku pred obytným domom. „Problém vznikol pred približne 15 rokmi, kedy sa v tejto časti opravovalo poškodené kanalizačné potrubie. Podľa všetkého pri tom nebolo dostatočne zhutnené podložie. Časom zem pod cestou sadla, čím sa vytvorila vzduchová bublina a na ceste vznikli trhliny. Parkovisko je už opravené a opäť slúži svojmu cieľu,“ informovalo mesto.

Momentálne sa v Šali na miestnych komunikáciách opravujú havarijné stavy. Na súvislejšie opravy chodníkov a komunikácií sa radnica plánuje zamerať v budúcom roku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM