Zlatica Gregorová Rôzne

Psíci zo šalianskeho útulku sú tu opäť: Ten pravý útulkáč už na vás čaká, FOTO

Aj dnes pokračujeme v našom seriáli o psíkoch OZ Zatúlané psíky Šaľa. Každý chlpáčik tu má svoje dočasné zázemie, opateru aj lásku.

Ilustračný obrázok k článku Psíci zo šalianskeho útulku sú tu opäť: Ten pravý útulkáč už na vás čaká, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Aby však útulkáči mohli naplno prežívať životné šťastie a pohodu, k tomu potrebujú vašu pomoc. Ponúkame vám psíkov, ktorých si môžete osvojiť a vytvoriť im šťastný domov, za ktorý sa odvďačia množstvom nekonečnej lásky a radosti.

Riadne ošetrené

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O vašu priazeň sa uchádzajú TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

ODIN – vlčiak s dušou pudlíka. Odin je veľký, vyzerá ako vlčiak, je to však citlivá a jemná dušička. Nežný a jemný psík vo veľkom balení.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MIKO – prototyp nemeckého ovčiaka. Vždy pripravený urobiť, čo sa od neho žiada. Je veľkým kamarátom a oddaným priateľom človeka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

TYSON a MIŇO – títo dvaja drobní psíci sa našli až v útulku, predtým sa nepoznali. Stala sa z nich však nerozlučná dvojka, jedno telo – jedna duša. Preto si hľadajú domov spoločne.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LUCA – prekrásne sfarbená ročná fenka. Luca je mladučká, ale má už za sebou smutný a ťažký život. Preto jej hľadáme ten najlepší domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

WEBY – fenočka akrobatka. Drobná a štíhla slečna, ktorá si vyberá tie najneobvyklejšie miesta ako peliešok. Pozrite si fotku a pochopíte… :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM