Zlatica Gregorová Rôzne

Prvý tohtoročný víkend čaká: Ako si ho spestríte?

Po vyčerpávajúcich oslavách je namieste trošku oddychu. Môžete sa pripraviť na bežný životný kolobeh a užiť si aj trochu zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Prvý tohtoročný víkend čaká: Ako si ho spestríte?
Zdroj: TASR

Absenciu kultúrnych podujatí môžete nahradiť návštevou kina, či potleskom pri sledovaní našej hádzanej. Trojkráľová sobota ukončuje vianočné sviatky a tak si popri odzdobovaní stromčeka nájdite čas na prechádzku, alebo zabehnite na dobrý film. Pri tom si môžete spomenúť aj na Gašpara, Melichara a Baltazára, troch mudrcov, ktorí priniesli novonarodenému Ježišovi zlato, myrhu a kadidlo.

ŠPORT

Hádzaná

6. január 2018 18.00 hod., Šaľa

12. kolo MOL ligy 

HK Slovan Duslo Šaľa - HK AS Trenčín

KINOTIPY KINA ŠAĽA

5. a 7. januára 2018 20.00 hod.

Insidious: Posledný kľúč(Insidious: The Last Key)

Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious sa odohráva pred udalosťami ostatných filmov. Dnes vyhľadávaná démonologička Elise v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku. Avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

5. januára 2018 17.30 hod.

7. januára 2018 16.00 hod.

Coco(Coco)

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny…

7. januára 2018 18.00 hod.

Najväčší showman(The Greatest Showman)

Keď sa nemožné stane skutočnosťou. Réžia: Michael Gracey. Scenár: Jenny Bicks, Bill Condon. Hrajú:Re­becca Ferguson, Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Paul Sparks, Diahann Carroll, Jacqueline Honulik, Fredric Lehne  •  Kostýmy: Ellen Mirojnick. Producent: Peter Chernin, Tonia Davis, Deb Dyer, Peter Kohn, Donald J. Lee Jr. Maskér: Roberto Baez Pôvodný výpravný muzikál inšpirovaný životným príbehom amerického obchodníka a zabávača P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladateľa najväčšieho pojazdného cirkusu v USA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM