Zlatica Gregorová Rôzne

Predadventný víkend prichádza: A s ním aj poriadna dávka zábavy

Pomaly sa nám zvianočnieva. Ak si popri nákupoch darčekov vyhradíte čas aj na relax, môžete navštíviť niekoľko podujatí v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Predadventný víkend prichádza: A s ním aj poriadna dávka zábavy
Foto: Zlatica Gregorová

Ponúkame na výber z kultúry aj zo športu. Každý si môže vybrať podľa svojho gusta.

KULTÚRA & ZÁBAVA

25. 11. 2017 19.00 hod. SD Veča

KATARÍNSKA ZÁBAVA

Združenie záhradkárov Veča v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Šali si pre priateľov pripravilo tradičné podujatie. Tak sa príďte vytancovať a zaspievať si.

26. 11. 2017 (nedeľa), 16.00 hod., Bábková sála, DK Šaľa

BÁBKOVÉ DIVADLO

Mászola a Tádé

Organizátorom predstavenia je Divadlo Ametist z Maďarska. Divadielko bude prezentované v maďarskom jazyku a pozrieť si ho môžete v najbližšie nedeľné popoludnie. Vstupné je 5 eur.

ŠPORT

Hádzaná

25. 11. 2017 18.00 hod. Mestská športová hala, Šaľa

HKM Šaľa – Strojár Malacky

Naši hádzanári privítajú mužstvo z Malaciek. Príďte ich povzbudiť do ďalšieho zápasu. Konať sa bude už v najbližšiu sobotu.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

25. 11. sobota 26. 11. nedeľa 20.00 hod.

Matky rebelky: Šťastné a Veselé(A Bad Moms Christmas)

OSLÁVTE VIANOCE AKO SPRÁVNE MATKY! Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie obdobie roka. Ale určite nie pre mamy! Tri matky rebelky (MILA KUNIS, KRISTEN BELL, KATHRYN HAHN) už majú dosť večného upratovania, varenia, vyzdobovanie a zháňania perfektných darčekov pre celú rodinu (a občas aj pre seba, aby oteckovia nemali starosti). Preto sa vzbúria a rozhodnú, že tento rok si Vianoce konečne chcú poriadne užiť aj ony. Akurát netušia, že čoskoro sa ohlásia hostia, ktorí s ich predstavou dokonalých sviatkov asi nebudú úplne súhlasiť – ich vlastné matky…

Vstupné: 5 eur

25. 11. sobota 17.30 hod. a 26. 11. nedeľa 18.00 hod.

Príšerákovci (Happy Family)

Tak trochu strašidelná rodinka. Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom, otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú. Lenže tie skutočné problémy na Wishbonovcov ešte len čakajú. Mamu Emmu si totiž vyhliadol samotný gróf Dracula za svoju budúcu partnerku. A tak pošle zlú čarodejnicu Babu Yagu, aby Emmu premenila na upírku. Yaga ale nedopatrením zmení na príšery aj zbytok rodiny. Frank sa stáva Frankensteinovým monštrom, Fay sa zmení na múmiu a malý Max na mocného vlkolaka…

Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM