Zlatica Gregorová Rôzne

Prázdninové voľno treba využiť: Čo sa chystá v našom meste?

Prečítajte si, čo všetko na vás čaká, ak sa vyberiete za zážitkami v najbližšom okolí. Zábava sa začne na mnohých miestach už dnes.

Ilustračný obrázok k článku Prázdninové voľno treba využiť: Čo sa chystá v našom meste?
Foto: Zlatica Gregorová

KULTÚRA & ZÁBAVA

7.7. 2017 16.00 hod. Pláž, Šaľa

VÁHOHRANIE

Cesta rozprávkovým lesom alebo Váhohranie – Krajina farebných zmyslov je podujatie pre deti od 3 do 12 rokov. Ako už z názvu vyplýva, konať sa bude na Centrálnej pláži v Šali a to dňa 7. júla 2017 o 16.00. Pri­pravený je bohatý program pre deti. 

7. 7. 2017 19.00 Renesančný kaštieľ Šaľa

Marco Rajt

Nová hviezda slovenského showbiznisu prináša na hudobnú scénu jedinečný rozmer.Svojim podaním svetoznámych skladieb ako Nothing Else Matters (Metalica),We Will Rock You (Queen),I Was Made For Loving You (Kiss),Waiting For Love (Avicii) naháňa zimomriavky stále rastúcemu počtu fanúšikov. Za nováčika ho určite považovať nemožno nakoľko sa nie len na domácej, ale aj európskej hudobnej scéne pohybuje už niekoľko rokov.K jeho doterajšiemu najväčšiemu hudobnému úspechu nesporne patrí prevzatie platinovej platne s názvom Gipsy way,ktorú prevzal od Českého majstra Karla Gotta v roku 2010 v Pražskej Lucerne spoločne s českým husľovým virtuózom Pavlom Šporclom.

7. 7.- 8.7. 2017 21.30 hod. Amfiteáter, Šaľa

PREMIETANIE V AMFIKU

Hororový víkend

7.7. Nezhasínaj!

8.7. V zajatí démonov 2

KINOTIPY KINA ŠAĽA

Piatok, 7. 7. 2017 /sobota 8.7. 2017 20.00 hod.

SPIDER-MAN: NÁVRAT DOMOV(SPIDER-MAN: HOMECOMING)

Návrat domov. Réžia: Jon Watts. Scenár: Jo­nathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers. Hrajú: Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Jon Favreau, Zendaya V očakávanom filme o obľúbenom marvelovskom superhrdinovi sa predstaví talentovaný Tom Holland ako Peter Parker snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže n zničiť všetko, čo je Petrovi tak drahé…

Sobota, 8. 7. 2017 /Nedeľa 9.7. 2017 18.00 hod.

Ja, Zloduch 3(Despicable Me 3)

Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul. Hrajú: Steve Carell, Elsie Kate Fisher, Dana Gaier, Pierre Coffin. Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. A budú čeliť nemenej rafinovanému zločincovi menom Baltazar Bratt. Našťastie má Gru aj ďalších pomocníkov – agentku Lucy Wilde a adoptovaný trojlístok: Margo, Edith a Agnes.

Vstupné : 4,– eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM