Zlatica Gregorová Rôzne

Prácu odložte a poďte von: Prichádza ďalší letný víkend!

Po vypätých profesijných výkonoch si každý zaslúži veľkú dávku uvoľnenia a pohody. Kto zatúži po spoločenských stretnutiach, môže sa vybrať na akcie.

Ilustračný obrázok k článku Prácu odložte  a poďte von: Prichádza ďalší letný víkend!
Foto: Zlatica Gregorová

Z každého rožka troška na vás čaká, keď vykročíte víkendu oproti. V meste a jeho okolí si užijete víkendovej zábavy aj kvalitné športové zápolenia.

KULTÚRA & ZÁBAVA

19.8. 2017 19.00 hod. Renesančný kaštieľ, Šaľa

KONCERT MILOŠA ČERVENÉHO

Piatkové vystúpenie hudobníka, dídžeja a moderátora Miloša Červeného sa uskutoční pod taktovkou Kultúrneho leta v Šali. Koncert sa uskutoční na nádvorí šalianskeho kaštieľa.

19.8. 2017 11.00 hod. sídlisko Váh, Šaľa

SÍDLISKOVICA

Obyvatelia sídliska sa zabavia na celodennom podujatí so súťažou vo varení toho najlepšieho gulášu. Počas dňa nebude núdza o množstvo zábavných činností. Deti si zatancujú na diskotéke a budú si môcť zajazdiť na koníkoch. Vyhodnotia aj súťaž Ceníme si prácu suseda a dospeláci si tiež prídu na svoje. Pozvanie prijali i zahraniční hostia zo spriateleného Oroszláni.

19.8. 2017 17.00 hod., Trnovec nad Váhom

II. letné nostalgické posedenie

Miestna organizácia Csemadok v Trnovci nad Váhom organizuje akciu spojenú s varením gulášu. Navštíviť ju môžete vo dvore Miestneho kultúrneho strediska Trnovec nad Váhom.

19.8. 2017 14.00 hod. pred kláštorom, Močenok

Farské popoludnie s hasičmi

Zrduženie Rodina je viac a Močenskí hasiči usporadúvajú v obci Rozlúčku s letom, v ktorej bude dominovať zábava s hasičmi. Nebudú chýbať hry, súťaže, penové ihrisko a zábava so šalianskymi a močenskými hasičmi.

ŠPORT

19. 8. 2017 12.30 hod. Amfiteáter Šaľa

INLINE PRETEKY 2K17

Moravsko – slovenská inline tour odštartuje z dobre známeho miesta pri šalianskom archíve, v amfiteátri. Tu bude štart a trať povedie cez Školskú, Nábrežnú, Mostovú ulicu a ulicu M. R. Štefánika. Súťažiť sa bude v kategóriách: deti do 8 rokov, deti od 9–13 rokov, hobby muži a ženy, speed. Detaily podujatia si môžete prečítať TU:Pripravte si korčule: Moravsko – Slovenská Inline Tour v Šali už v auguste

20. 8. 2017 11.00 hod. Námestie sv. Trojice v Šali

OD TATIER K DUNAJU

Športové bežecké podujatie takmer cez celé Slovensko – od východu na západ prejde aj našim mestom. Účastníci behu štartujú v Jasnej a cieľ ich čaká na bratislavskom Tyršovom námestí. V našom meste by sa mali zastaviť v doobedných hodinách. Zo Šale pobežia smerom na Diakovce. Časť nedele tak môžete stráviť povzbudzovaním.

Premietanie na amfiku

ČESKO – SLOVENSKÝ VÍKEND 21.00 hod., amfiteáter Šaľa

19.8. 2017 Rukojemník

20.8. 2017 Teória tigra

KINOTIPY KINA ŠAĽA

SOBOTA 19.8 – Nedeľa 20. 8. 2017 20.00 hod.

Na Doraz(Kidnap)

Halle Berry v hlavnej úlohe milujúcej matky, ktorej bez varovania unesú syna. Réžia: Luis Prieto, scenár: Knate Lee, kamera: Flavio Martínez Labiano, hudba: Federico Jusid, hrajú: Halle Berry, Lew Temple, Erica Curtis, Lucky Johnson, Christopher Berry, Ritchie Montgomery, Sage Correa, Kurt Krause, Robert Walker Branchaud Halle Berry v hlavnej úlohe milujúcej matky, ktorej bez akéhokoľvek varovania unesú v parku syna… Nútená okolnosťami, musí vziať veci do vlastných rúk a prenasledovať únoscov… Hollywood miluje filmy o únosoch detí, statočných rodičoch a tajomných, neznámych vydieračoch…

SOBOTA 19.8 – Nedeľa 20. 8. 2017 18.00 hod.

EMOJI FILM(Emoji Movie)

Vitajte v tajnom svete vo vašom smartfóne. Réžia: Anthony Leondis, scenár: Eric Siegel, Anthony Leondis, hrajú: T.J. Miller, James Corden, Ilana Glazer, Steven Wright Mesto Textopolis sa nachádza v četovacej aplikácii a obývajú ho Smajlíci. Ich životný cieľ je jednoduchý – chcú byť vyvolení a použití majiteľom telefónu pri ďalšej konverzácii. Energický Gene sa však od ostatných Smajlíkov líši. Narodil sa s množstvom emócií, čo mu komplikuje život. Rozhodne sa preto stať sa normálnym a s pomocou svojho najlepšieho priateľa Hi-5 a známej hackerky Jailbreak sa vydáva na cestu ostatnými aplikáciami v telefóne, aby objavil kód, ktorý by ho „opravil.“…

Vstupné: 4,– eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM