Peter Štrbo Futbal

Pozvánka: Futbalový víkend v regióne (6.11.)

Výber futbalových zápasov je pre tento víkend už skromnejší, nakoľko naši okresní zástupcovia z II. a III. triedy dohrali všetky svoje jesenné zápasy. V nedeľu čaká futbalové celky z okresu Šaľa päť zápasov, doma bude hrať len Horná Kráľová.

IV.liga Neded sa v závere jesennej časti opäť prepracoval na čelo súťaže a vybojovanú pozíciu nebude chcieť len tak ľahko pustiť z rúk. Lídrovi IV.ligy sa v nedeľu do cesty postaví Nový Život, ktorý figuruje na siedmej priečke a na domácom ihrisku body nerozdáva. Hostí tak v predposlednom zápase jesene nečaká nič jednoduché.

Už dve kolá pred koncom jesennej časti je jasné, že Horná Kráľová bude zimovať na poslednej priečke. V predchádzajúcich zápasoch chýbal nášmu zástupcovi často aj ten povestný kúsok šťastia, ktoré by sa k nemu konečne mohlo prikloniť v domácej derniére. V nedeľu hostí Horná Kráľová tretie Šurany, ktoré majú veľkú motiváciu prepracovať sa na čelo súťaže, na prvého (Neded) strácajú len dva body. Potrápi partia okolo Kollára favorizovaného súpera?

V.liga Vlčany chcú mať pokazenú jesennú časť čím skôr za sebou. V nedeľu hrajú na pôde Jelky, ktorej síce patrí až desiata priečka, no veľké šance sa nášmu celku v tomto stretnutí nedávajú. Hostia budú po záverečnom hvizde spokojní aj s bodom.

Súboj s tabuľkovým susedom čaká v 13.kole Kráľovú nad Váhom, ktorá cestuje do „tretích“ Ohradov. Tie majú pred našim zástupcom šesťbodový náskok a patria medzi celky s najlepšou defenzívou v súťaži (inkasovali len 9 krát). Kráľová n/V tak nebude mať cez víkend ľahkú úlohu a akýkoľvek bodový zisk bude úspechom.

Najľahšiu úlohu spomedzi všetkých našich okresných zástupcov bude mať Močenok, ktorý odohrá predposledný zápas jesene na pôde beznádejne posledného Okoč-Sokolca a trojbodové ambície sú v tomto prípade jednoznačné. Hostia majú ideálnu príležitosť zabudnúť na nezdary v posledných dvoch stretnutiach.

Tešedíkovo má voľno.

Prehľad víkendových zápasov:

Nedeľa, 6.11. 13:30 Nový Život – Neded (IV.liga) Horná Kráľová – Šurany (IV.liga) Jelka – Vlčany (V.liga) Ohrady – Kráľová n/V (V.liga) Okoč-Sokolec – Močenok (V.liga)

TABUĽKY:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM