Peter Štrbo Od Vás

Potvrdené! LIDL otvoria v budove bývalej Drevony

Už mesiace sa v našom meste hovorí o plánovanom otvorení známeho obchodného reťazca Lidl. Špekulovalo sa ohľadom termínu otvorenia i umiestnenia. Dnes už je všetko jasnejšie, Lidl otvoria v druhej polovici roka v budove bývalej Drevony.

Našim hypermarketom pribudne silná konkurencia. Lidl by mal svoju Šaliansku pobočku otvoriť v druhej polovici roka (jún – júl), potvrdili nám to pracovníci centrály reťazca v Nemšovej. Na mieste bývalej predajne nábytku Drevona sa už začína s budovaním parkovacích miest a úpravou budovy, aby sa všetko stihlo podľa plánov.

Čo si myslia občania nášho mesta ohľadom otvorenia predajne sme zisťovali priamo v uliciach. „Myslím si, že sa okolo otvorenia Lidlu v Šali dosť špekulovalo, ja to len vítam, možno to pomôže k zlepšeniu cien v meste, pretože dnes je všetko veľmi predražené a čím viac konkurencie majú obchody, tým viac musia pracovať s cenami“, vyjadril sa v ankete občan Šale Jozef. Teší to najmä starších ľudí, ktorí bývajú v blízkosti obchodného centra Olympia.// „Samozrejme, že som rada, že sa tu také niečo otvorí, Lidl majú už dlho aj menšie mestá, lebo majú dobré ceny, navyše ja ako dôchodkyňa budem mať konečne tiež niečo blízko bytu“//, ochotne nám povedala svoj názor pani Alžbeta.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM