Zlatica Gregorová Samospráva

Pošlite pohľadnicu s motívmi nášho mesta elektronicky: Potešíte aj ušetríte!

S modernou dobou prichádzajú i vymoženosti, o akých viacerí z nás pred rokmi ani len netušili. Vo veľkom využívame počítač a internet.

Ilustračný obrázok k článku Pošlite pohľadnicu s motívmi nášho mesta elektronicky: Potešíte aj ušetríte!
Foto: Zlatica Gregorová

V dnešnej dobe sú i mnohé úradnícke úkony zriadené tak, že ich vybavíte cez počítač, jednoducho elektronicky. Zmenila sa i komunikácia. S ľuďmi, ktorí sú ďaleko za hranicami nášho mesta, či krajiny sa dnes dorozumievame oveľa ľahšie a za krátky čas. Internet je jednoducho pevným spojivom.

Elektronická pohľadnica

Stále, i keď v menšej miere, ľudia píšu osobnejšie listy a posielajú pohľadnice prostredníctvom pošty. Vedeli ste, že môžete poslať pohľadnicu Šale okrem tradičného spôsobu aj elektronicky? Kliknete si TU a a zobrazí sa vám 5 druhov farebných pohľadníc mesta Šaľa. Nie je to nič zložité. Vyberiete si fotografiu, ktorú chcete odoslať, vyplníte kontaktné údaje meno a priezvisko, email príjemcu. Vpíšete text pohľadnice a jednoducho ju odošlete.

Okrem elektronovinky sú stále dostupné papierové tlačené pohľadnice mesta Šaľa. Ako nám povedala hovorkyňa šalianskej radnice Erika Kollerová: „O pohľadnice je veľký záujem, v pokladni mesta si ich obyvatelia aj môžu zakúpiť. Od začiatku tohto roka do konca marca sa predalo 142 kusov.“

To, aký spôsob odoslania pohľadnice zvolíte, je na vás. V každom prípade, oba druhy, papierový aj elektronický, adresáta potešia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM